Solidline

Solidline Primo douchewand - 100 - Gun Metal Light

€556,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Upgrade je badkamer met de Primo GML Edition FFF douchewand

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan je badkamer? Laat ons je voorstellen aan de Primo GML Edition FFF douchewand. Deze prachtige douchewand is de perfecte keuze om je badkamer een upgrade te geven. Met zijn innovatieve design en indrukwekkende eigenschappen, zul je elke dag van een luxueuze douche-ervaring genieten.

Unieke eigenschappen en voordelen

  • Helder glas: De douchewand is gemaakt van hoogwaardig helder glas, waardoor je badkamer een ruimtelijke en lichte uitstraling krijgt.
  • Dikte van 8 mm: Het 8 mm dikke glas zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, waardoor je jarenlang van je douchewand kunt genieten.
  • Inclusief stabilisatiestang: De douchewand wordt geleverd met een praktische stabilisatiestang van 120 cm, die voor extra stabiliteit en veiligheid zorgt.
  • NANO Coating: Het glas van de douchewand is behandeld met een speciale NANO Coating, waardoor kalk en zeepresten gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Dat betekent minder schoonmaaktijd en een altijd glanzende douchewand.

Een geweldige gebruikerservaring

De Primo GML Edition FFF douchewand biedt niet alleen stijl en functionaliteit, maar ook een geweldige gebruikerservaring. Met zijn royale afmeting van 100*200 cm heb je genoeg ruimte om comfortabel te douchen. Het heldere glas zorgt ervoor dat je badkamer niet benauwd aanvoelt, terwijl de stabilisatiestang extra veiligheid biedt. Of je nu de dag wil beginnen met een verkwikkende douche of wil ontspannen na een lange werkdag, deze douchewand creëert de perfecte ambiance.

De Primo GML Edition FFF douchewand is eenvoudig te installeren en past in elke moderne badkamer. Het Gun Metal Light kleurenschema voegt een vleugje elegantie toe, terwijl het heldere glas zorgt voor een tijdloze uitstraling. Naast zijn esthetische kwaliteiten is deze douchewand ook zeer functioneel, waardoor je dagelijkse doucheroutine een plezierige ervaring wordt.

Maak van je badkamer een oase van rust en luxe met de Primo GML Edition FFF douchewand. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van de ultieme douche-ervaring.