Solidline

Solidline Primo douchewand 100*200 cm - Geborsteld koper - Helder glas - 8 mm - Inclusief stabilisatiestang 120cm - Geborsteld koper - Helder glas - 8 mm - Inclusief stabilisatiestang 120cm

€556,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Primo FFF Douchewand 100*200 cm Brush Copper

Bent u op zoek naar een stijlvolle en functionele douchewand? Maak kennis met de Primo FFF Douchewand! Deze prachtige wand heeft een afmeting van 100*200 cm en heeft de kleur Brush Copper, wat een moderne en chique uitstraling geeft aan uw badkamer. Met helder glas en een dikte van 8 mm, biedt deze douchewand niet alleen een mooi esthetisch element, maar ook duurzaamheid en veiligheid.

Kenmerken en Voordelen

  • Stijlvol design: De Brush Copper kleur en het strakke ontwerp maken van deze douchewand een eyecatcher in elke badkamer.
  • Helder glas: Het heldere glas zorgt voor optimale lichtinval en creëert een ruimtelijk gevoel.
  • Duurzaamheid: Met een glasdikte van 8 mm is deze douchewand stevig en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Inclusief stabilisatiestang: De douchewand wordt geleverd met een stabilisatiestang van 120 cm, wat zorgt voor extra stabiliteit.
  • Eenvoudig te onderhouden: Dankzij de NANO Coating behandeling is het glas water- en vuilafstotend, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is.

Gebruikerservaring

Met de Primo FFF Douchewand geniet u van een heerlijke douche-ervaring. De ruime afmeting van 100*200 cm geeft u alle vrijheid om comfortabel te bewegen. Het heldere glas laat het licht door en zorgt voor een open en luchtig gevoel in uw doucheruimte. De meegeleverde stabilisatiestang zorgt voor extra ondersteuning en stevigheid, waardoor u kunt genieten van een stabiele en veilige douche-ervaring.

Deze douchewand is perfect voor zowel moderne als klassieke badkamers. Of u nu een strak ogende inrichting heeft of juist een wat meer traditionele stijl, de Primo FFF Douchewand past bij elke stijl en voegt een vleugje luxe toe aan uw badkamer.

Bestel nu de Primo FFF Douchewand en transformeer uw badkamer in een stijlvolle en functionele ruimte waarin u elke dag geniet van een ontspannende douche-ervaring.