Solidline

Solidline Primo douchewand 90*200 cm - Geborsteld koper - Helder glas - 8 mm - Inclusief stabilisatiestang 120cm - Geborsteld koper - Helder glas - 8 mm - Inclusief stabilisatiestang 120cm

€536,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Primo FFF Douchewand 90*200 cm - Stijlvol en Functioneel

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele douchewand? Zoek niet verder, want de Primo FFF Douchewand in de afmeting 90*200 cm is precies wat je nodig hebt! Met zijn strakke design en hoogwaardige materialen is deze douchewand de perfecte aanvulling op je moderne badkamer. Een Unieke Douchewand met Geweldige Voordelen De Primo FFF Douchewand is niet zomaar een standaard douchewand. Het onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen en geweldige voordelen. Hier zijn enkele kenmerken die deze douchewand speciaal maken:
  • Hoogwaardig Glas: De douchewand is gemaakt van 8 mm dik helder glas, waardoor deze niet alleen stevig en duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling geeft aan je badkamer.
  • NANO Coating: Het glas van de Primo FFF Douchewand is behandeld met een speciale NANO coating. Dit zorgt ervoor dat water en zeepresten geen kans krijgen om zich aan het glas te hechten, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken.
  • Stabilisatiestang: Om extra stabiliteit te bieden, wordt deze douchewand geleverd met een bijpassende stabilisatiestang van 120 cm. Je kunt dus vertrouwen op een stevige en veilige douche-ervaring.
Een Praktische en Luxe Ervaring De Primo FFF Douchewand maakt niet alleen indruk met zijn uiterlijk en eigenschappen, maar biedt ook een praktische en luxe douche-ervaring. Dankzij de afmeting van 90*200 cm kun je comfortabel genieten van een ruime doucheruimte. Het heldere glas zorgt voor een open en lichte sfeer, terwijl de Brushed Copper kleur een vleugje elegantie toevoegt aan je badkamerinterieur. Of je nu een verkwikkende ochtenddouche neemt of jezelf wilt verwennen met een ontspannende spa-ervaring, de Primo FFF Douchewand staat altijd voor je klaar. Met zijn eenvoudige installatie en hoogwaardige afwerking is deze douchewand een investering waar je nog jaren plezier van zult hebben. Bestel vandaag nog de Primo FFF Douchewand 90*200 cm en transformeer je badkamer in een oase van rust en stijl!

Trefwoorden: Primo FFF Douchewand, 90*200 cm, douchewand, badkamer, helder glas, 8 mm, NANO coating, stabilisatiestang, Brushed Copper, luxe, stijlvol, praktisch