Solidline

Solidline Soft Close - 110 - Links

€941,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur met softclose - Black Edition Soft Close FFF, vast deel L, 110*200 cm

Welkom bij onze Black Edition Soft Close FFF Douchedeur! Deze prachtige douchedeur is ontworpen met jouw comfort en stijl in gedachten. Met zijn moderne uitstraling en hoogwaardige materialen zal deze douchedeur zeker een blikvanger zijn in jouw badkamer.

Kenmerken en Voordelen:

  • Zachte sluiting: Dankzij het softclose-mechanisme sluit deze douchedeur geruisloos en zacht, wat zorgt voor extra veiligheid en duurzaamheid.
  • Elegant ontwerp: De Black Edition Soft Close FFF Douchedeur heeft een strak en eigentijds design dat perfect past bij moderne badkamers.
  • Premium kwaliteit: Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gehard glas en stevige aluminium profielen, is deze douchedeur gebouwd om lang mee te gaan.
  • Eenvoudige installatie: Met de meegeleverde installatiehandleiding en bevestigingsmaterialen is het installeren van deze douchedeur een eenvoudige taak.
  • Aanpasbaarheid: De douchedeur is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor je de perfecte pasvorm kunt kiezen voor jouw specifieke douche-ruimte.

Gebruikerservaring:

Met de Black Edition Soft Close FFF Douchedeur voeg je niet alleen een stijlvol element toe aan je badkamer, maar ervaar je ook het gemak van een zachte en geruisloze sluiting. Geen harde klappen meer bij het sluiten van de douchedeur! Daarnaast zul je ook genieten van de duurzaamheid en robuustheid van deze douchedeur, die bestand is tegen dagelijks gebruik. Dankzij het moderne ontwerp past deze douchedeur perfect bij elke badkamerstijl.

De installatie van deze douchedeur is een fluitje van een cent en met de verstelbare afmetingen kun je de douchedeur precies aanpassen aan jouw douche-ruimte. Of je nu een nieuwe badkamer aan het ontwerpen bent of gewoon je huidige douche-ervaring wilt verbeteren, deze Black Edition Soft Close FFF Douchedeur is een uitstekende keuze.

Bestel vandaag nog jouw eigen Black Edition Soft Close FFF Douchedeur en geniet van een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid in jouw badkamer!