Solidline

Solidline Viale 2.0 pendeldeur - Mat Zwart - 110

€821,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur voor een douchecabine met pendeldeur - Viale 2.0

Kenmerken en Voordelen:

  • Modern design: De Viale 2.0 pendeldeur is ontworpen om een moderne uitstraling aan uw badkamer te geven. Met zijn strakke lijnen en minimalistische esthetiek voegt deze douchedeur een vleugje eigentijdse stijl toe aan elke douchecabine.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig gehard glas met een dikte van 6 mm, is deze douchedeur extreem duurzaam en bestand tegen krassen en stoten. Het glas is behandeld met een NANO-coating, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en langdurig helder blijft.
  • Flexibele installatie: De Viale 2.0 pendeldeur kan zowel links als rechts worden gemonteerd, waardoor u meer flexibiliteit heeft bij het indelen van uw douchecabine. Bovendien is de deur eenvoudig te openen en te sluiten dankzij het pendelsysteem, wat zorgt voor extra gemak en gebruiksgemak.
  • Veiligheid: Met hoogwaardige scharnieren en een stevig aluminium frame biedt deze douchedeur maximale stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik. U kunt met een gerust hart genieten van uw douche-ervaring, wetende dat deze deur stevig en betrouwbaar is.
  • Eenvoudige reiniging: Dankzij de NANO-coating op het glas is deze douchedeur zeer onderhoudsvriendelijk. Vuil en kalk hechten minder snel aan het glas, waardoor u minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaken. Gewoon een snelle afvegen en uw douchedeur ziet er weer als nieuw uit.

Gebruikerservaring:

Met de Viale 2.0 pendeldeur geniet u van een luxueuze en comfortabele douche-ervaring. De pendeldeur maakt het gemakkelijk om in en uit de douchecabine te stappen, zonder belemmeringen. Het heldere glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel en laat het licht vrij door uw badkamer stromen. De duurzaamheid en veiligheid van deze douchedeur garanderen dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw douche.

Of u nu uw badkamer een moderne make-over wilt geven of simpelweg een betrouwbare en stijlvolle douchedeur nodig heeft, de Viale 2.0 pendeldeur voor een douchecabine is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en transformeer uw douche-ervaring!