Solidline

Solidline Viale 2.0 pendeldeur - Mat Zwart - 80

€724,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur voor een douchecabine met pendeldeur - Viale 2.0

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvol design: De Viale 2.0 pendeldeur voegt een vleugje elegantie toe aan elke badkamer. Met zijn slanke profielen en mat zwarte kleur is deze douchedeur een moderne en trendy keuze.
  • Helder glas: Het gebruik van helder glas zorgt voor maximale lichtinval en geeft de badkamer een ruimtelijk gevoel. Bovendien is het glas 6 mm dik, wat zorgt voor duurzaamheid en veiligheid.
  • Pendelmechanisme: Dankzij het pendelmechanisme is de deur gemakkelijk te openen en te sluiten. Dit biedt gebruiksgemak voor zowel volwassenen als kinderen.
  • NANO Coating: De douchedeur is behandeld met een NANO coating, waardoor water en zeepresten gemakkelijk van het glas afglijden. Hierdoor blijft het glas langer schoon en is schoonmaken een fluitje van een cent.
  • Eenvoudige installatie: Het montageproces is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde technische kennis. Met de meegeleverde handleiding en bevestigingsmaterialen is de douchedeur snel en probleemloos te plaatsen.

Gebruikerservaring:

Voeg een vleugje luxe toe aan je badkamer met de Viale 2.0 pendeldeur. Deze douchedeur creëert niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar biedt ook praktisch gebruiksgemak. Of je nu 's ochtends snel wilt douchen of 's avonds wilt ontspannen met een lang bad, deze douchedeur maakt je badkamer compleet. Het pendelmechanisme zorgt voor gemakkelijke toegang en de heldere glazen panelen laten voldoende licht door, waardoor je badkamer een open en luchtige sfeer krijgt.

Daarnaast is de Viale 2.0 pendeldeur voorzien van een NANO coating, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Het water en zeepresten glijden moeiteloos van het glas af, waardoor het langer schoon blijft en je minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaken. De eenvoudige installatie maakt het proces nog gemakkelijker, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe douchedeur.

Upgrade je badkamer met de Viale 2.0 pendeldeur en ervaar het comfort, de stijl en het gemak die deze douchedeur te bieden heeft.