Brauer

Brauer Black Edition - Gladde knoppen - 20cm Ronde hoofddouche - Gebogen wandarm - 3 standen handdouche - Zonder glijstang - Mat Zwart

Adviesprijs €1.347,00
€1.123,00 incl. BTW
Uw voordeel: €224,00
Artikelcode: 5-S-076
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Regendouchesets inbouw - hoofddouche 20cm - Wandarm - met inbouwdeel - Gladde knoppen - handdouche Rond 1 stand - mat zwart

Ervaar de ultieme luxe in je badkamer met de Brauer Black Edition Regendouchesets inbouw. Deze complete doucheset bestaat uit een inbouw thermostaatkraan, een 20 cm hoofddouche met wandarm, gladde knoppen en een ronde handdouche. De matte zwarte afwerking geeft een moderne en minimalistische uitstraling aan je badkamer.

Specificaties:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing RVS
  • Inbouwkraan: Waterbesparende thermostaatkraan

De Brauer Black Edition Regendoucheset biedt niet alleen comfort en stijl, maar ook gebruiksgemak. De inbouwthermostaat is eenvoudig te bedienen, waarbij je met de grote knop de gewenste watertemperatuur instelt en met de kleinere knoppen de hoofd- en handdouche bedient.

Het minimalistische design van de regendouche maakt het geschikt voor diverse badkamerstijlen. Combineer de zwarte regendouche met mat zwarte badkameraccessoires voor een mooi afgewerkt geheel. Bovendien zorgt de kinderbeveiligingsknop ervoor dat de kraan niet ongewenst naar een te warme stand kan worden gedraaid, waardoor het veilig is voor het hele gezin.

Om de zwarte afwerking mooi te houden, raden we aan om de regendouche dagelijks na gebruik droog te maken met een zachte doek. Reinig het product wekelijks met zachte zeep en vermijd het gebruik van chloor, alcoholhoudende reinigingsmiddelen, haarkleurmiddelen en sluierverwijderaars. Houd er rekening mee dat het aanbrengen van een beschermlaag de matte kleur kan beïnvloeden en het product meer glans kan geven. Gebruik geen autopoetsmiddelen of vergelijkbare producten.

Met de Brauer Black Edition Regendoucheset geniet je van een luxueuze en ontspannende douche-ervaring, terwijl je badkamer een moderne uitstraling krijgt.