Brauer

Brauer Black Edition - Gladde knoppen - 20cm Ronde hoofddouche - Gebogen wandarm - Staafhanddouche - Zonder glijstang - Mat Zwart

Adviesprijs €1.347,00
€1.123,00 incl. BTW
Uw voordeel: €224,00
Artikelcode: 5-S-074
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Regendouchesets inbouw - hoofddouche 20cm - Wandarm - met inbouwdeel - Gladde knoppen - handdouche Staaf 1 stand - mat zwart

Op zoek naar extra luxe in de badkamer? Kies dan voor een inbouw regendouche in mat zwart! Met de grote hoofddouche van deze regendouche krijg je het gevoel van een zomerse regenbui op je huid, waardoor je heerlijk kunt ontspannen. De Brauer Black Edition regendoucheset biedt alle gemakken die je zoekt: een inbouw thermostaatkraan, losse stopkranen, een handdouche en een regendouche van 20 cm met een muurarm.

De inbouwthermostaat van deze regendoucheset is eenvoudig te bedienen. Met de grote knop stel je eenvoudig de gewenste watertemperatuur in, terwijl de kleinere knoppen je de controle geven over zowel de hoofd- als handdouche. Het minimalistische en strakke design van de regendouche maakt het geschikt voor veel verschillende badkamerstijlen. Combineer de regendouche met mat zwarte badkameraccessoires voor een mooi afgewerkt geheel. Veiligheid is belangrijk, en daarom is deze regendouche voorzien van een kinderbeveiligingsknop om te voorkomen dat de kraan onbedoeld te warm wordt.

Onderhoud

Om de mooie zwarte uitstraling van dit product te behouden, raden we aan om het dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig het product wekelijks met zachte zeep en vermijd het gebruik van chloor, alcohol of verdunningsmiddelen. Let ook op met haarkleurmiddelen of sluierverwijderaar. Als je een waterontharder gebruikt, stel deze dan niet lager in dan 4dH. Houd er rekening mee dat het aanbrengen van een beschermlaag de matte kleur van het product kan beïnvloeden en ervoor kan zorgen dat het meer gaat glimmen. Gebruik geen autopoetsmiddelen of vergelijkbare producten voor het onderhoud.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing RVS
  • Inbouwkraan: Waterbesparende thermostaatkraan

Kies voor de luxe en stijlvolle Brauer Black Edition Regendoucheset inbouw en geniet van een heerlijke douche-ervaring in je eigen badkamer.