Brauer

Brauer Black Edition - Gladde knoppen - 20cm Ronde hoofddouche - Gebogen wandarm - Staafhanddouche - Met glijstang - Mat zwart

Adviesprijs €1.415,00
€1.179,00 incl. BTW
Uw voordeel: €236,00
Artikelcode: 5-S-078
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Regendouchesets inbouw - hoofddouche 20cm - Wandarm - glijstang - met inbouwdeel - Gladde knoppen - handdouche Staaf 1 stand - mat zwart

Upgrade jouw badkamer met de Brauer Black Edition Regendoucheset in mat zwart. Deze inbouw doucheset biedt luxe en comfort met een grote hoofddouche van 20 cm, een wandarm, een glijstang, een inbouwdeel, gladde knoppen en een handdouche in staafvorm met één stand. Geniet van de ontspannende sensatie van een zomerse regenbui op je huid.

Deze regendoucheset is niet alleen functioneel, maar heeft ook een minimalistisch en strak design dat perfect past bij verschillende badkamerstijlen. Creëer een prachtig afgewerkt geheel door de regendouche te combineren met mat zwarte badkameraccessoires.

Veiligheid is een belangrijk aspect van de Brauer Black Edition Regendoucheset. De kinderbeveiligingsknop voorkomt dat de kraan per ongeluk naar een te warme stand wordt gedraaid, waardoor het gebruik veiliger wordt.

Onderhoud

Om jouw nieuwe mat zwarte regendoucheset in optimale conditie te houden, raden wij aan om het product dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig het product wekelijks met zachte zeep en vermijd het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner. Wees ook voorzichtig met haarkleurmiddelen of sluierverwijderaar. Indien je een waterontharder gebruikt, stel deze dan niet lager in dan 4dH. Houd er rekening mee dat het aanbrengen van een beschermlaag de matte kleur van het product kan beïnvloeden en het oppervlak meer doet glanzen. Gebruik geen commandantpoets voor de auto of vergelijkbare producten.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat zwart
  • Materiaal: Messing, RVS
  • Inbouwkraan: Waterbesparende thermostaatkraan