Brauer

Brauer Black Edition - Gladde knoppen - 30cm Ronde hoofddouche - Gebogen wandarm - Staafhanddouche - Zonder glijstang - Mat Zwart

Adviesprijs €1.482,00
€1.235,00 incl. BTW
Uw voordeel: €247,00
Artikelcode: 5-S-075
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Regendouchesets inbouw - hoofddouche 30cm - Wandarm - met inbouwdeel - Gladde knoppen - handdouche Staaf 1 stand - mat zwart

Wil je je badkamer een extra vleugje luxe geven? Kies dan voor de Brauer Black Edition Regendoucheset inbouw. Deze set biedt een inbouw thermostaatkraan, losse stopkranen, een handdouche en een regendouche van 30 cm met een muurarm. Geniet van de verfrissende sensatie van een zomerse regenbui op je huid en laat alle stress van je afglijden.

De inbouwthermostaat van deze regendoucheset is uiterst gebruiksvriendelijk. Met de grote knop stel je moeiteloos de gewenste watertemperatuur in, terwijl de kleinere knoppen dienen om de hoofd- en handdouche te bedienen. Het minimalistische en strakke design van de regendouche past perfect bij veel badkamerstijlen. Combineer de regendouche met badkameraccessoires in mat zwart voor een prachtige afwerking. De kinderbeveiligingsknop zorgt voor extra veiligheid, zodat de kraan niet onbewust naar een te warme stand kan worden gedraaid.

Het onderhoud van de Brauer Black Edition Regendoucheset is eenvoudig. Droog het product na gebruik af met een zachte doek en reinig het wekelijks met zachte zeep. Vermijd het gebruik van chloor, alcoholhoudende reinigingsmiddelen, verdunners, haarkleurmiddelen of sluierverwijderaars. Als je een waterontharder gebruikt, stel deze dan niet lager in dan 4dH. Houd er rekening mee dat het aanbrengen van een beschermlaag de matte kleur van het product kan beïnvloeden en het meer laat glanzen. Gebruik geen autopoetsmiddelen of vergelijkbare producten.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing, RVS
  • Inbouwkraan
  • Waterbesparende thermostaatkraan

Met de Brauer Black Edition Regendoucheset inbouw voeg je niet alleen functionaliteit, maar ook stijl toe aan je badkamer. Geniet van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Upgrade je douche-ervaring met deze prachtige regendoucheset en transformeer je badkamer tot een oase van ontspanning.