Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - rechte uitloop links - Hendel breed plat - Afdekplaat - Mat zwart

Adviesprijs €376,00
€314,00 incl. BTW
Uw voordeel: €62,00
Artikelcode: 5-S-004-S3
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - rechte uitloop links - hendel breed plat - afdekplaat - model C 1 - mat zwart

Op zoek naar een zwarte kraan? Dan ben je misschien overweldigd door het enorme aanbod. Maar niet alle zwarte kranen zijn hetzelfde. De kranen verschillen van elkaar in kwaliteit en duurzaamheid. Eén van onze favorieten zijn de Brauer Black kranen! Lees hieronder meer over de uitstekende kwaliteit van deze kraan én hoe de kraan energie bespaart.

Strak Design

De strak vormgegeven Brauer Black edition wastafelkraan heeft een rechte uitloop en een greep die naast elkaar in de wand gemonteerd worden. Hierdoor is deze perfect te combineren met een wastafel zonder kraangat. Het inbouwdeel dat in de muur wordt geplaatst, is bij de kraan inbegrepen. De kraan wordt afgewerkt met rozetten die ook zijn inbegrepen. Dankzij de 1/2"-aansluiting is de kraan makkelijk te monteren.

Energievriendelijk met Coldstart

Alle Brauer Black kranen zijn uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de Coldstart kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in de neutrale positie gemengd water, wat je boiler activeert. Met de Brauer Black kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan het milieu door minder energie te verbruiken. Een win-winsituatie!

Hoge Kwaliteit

De Brauer Black producten ondergaan het zogenaamde elektroforese proces. Hierbij wordt de mat zwarte kleur elektrisch geladen tijdens het aanbrengen, zodat de laag zeer goed hecht aan het bewerkte metaal. De gekleurde laag van het Brauer Black assortiment is daardoor gladder, vlakker en sterker dan de gekleurde laag van gespoten of poedergelakte producten. Gespoten of poedergelakte producten zijn veel gevoeliger voor beschadigingen.

Onderhoudstips

Om je nieuwe zwarte kraan zo mooi mogelijk te houden, raden we aan om het product dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig het product wekelijks met zachte zeep. Gebruik geen chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Specificaties:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Type: Inbouwkraan
  • Inclusief: Inbouwdeel
  • Waterbesparend: Ja
  • Afmetingen achterplaat: Rechthoekig, 200*85 mm