Brauer

Brauer Black Carving Wastafelmengkraan inbouw - gebogen uitloop rechts - Hendel lang smal - Zonder afdekplaat - Mat zwart

Adviesprijs €379,00
€316,00 incl. BTW
Uw voordeel: €63,00
Artikelcode: 5-S-083-B6-65
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Carving Wastafelmengkraan inbouw - gebogen uitloop rechts - hendel lang smal carving - mat zwart

Op zoek naar een unieke en stijlvolle wastafelkraan? De Brauer Black Carving inbouwkraan is een echte eyecatcher voor jouw badkamer. Met zijn gebogen uitloop aan de rechterkant en de lang smal gecarvde hendel geeft deze kraan een bijzondere uitstraling aan je wastafel. De matte zwarte afwerking zorgt voor een eigentijds en trendy design.

Deze inbouwkraan is speciaal ontworpen met een gebogen uitloop aan de rechterkant, waardoor hij perfect past bij een wastafelopstelling met deze indeling. De lang smal gecarvde hendel geeft een extra vleugje elegantie en biedt tegelijkertijd een comfortabele bediening van de kraan.

Specificaties:

  • Uitloop: Gebogen uitloop rechts
  • Hendel: Lang smal carving
  • Kleur: Mat zwart

De Brauer Black Carving Wastafelmengkraan inbouw is niet alleen een blikvanger, maar ook een duurzaam en hoogwaardig product. De kraan is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en de matte zwarte afwerking is krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Met deze kraan geef je jouw badkamer een luxe uitstraling.

Maak een statement in je badkamer met de Brauer Black Carving Wastafelmengkraan inbouw. Het unieke design en de hoogwaardige afwerking maken deze kraan een perfecte keuze voor liefhebbers van elegantie en kwaliteit. Bestel vandaag nog en geniet van een prachtige kraan die jouw wastafel een bijzondere touch geeft.