Brauer

Brauer Brushed Edition Staande Badkraan - handdouche staaf 1 stand -2 gladde knoppen - PVD - geborsteld RVS

Adviesprijs €1.820,00
€1.517,00 incl. BTW
Uw voordeel: €303,00
Artikelcode: 5-NG-042-1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Brushed Edition Staande Badkraan - Handdouche staaf 1 stand - 2 gladde knoppen - PVD - Geborsteld RVS

Deze moderne en vrijstaande badmengkraan uit de Brauer Brushed Edition serie geeft een luxe uitstraling aan de badkamer. De ronde zwanenhals in combinatie met de geborstelde RVS-kleur zorgt ervoor dat deze badmengkraan echt opvalt in jouw badkamer! Combineer de badkraan met een vrijstaand ligbad en creëer een ruimtelijke uitstraling.

Complete set

De badkraan wordt compleet geleverd met douchegarnituur, inbouwdeel, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De Brauer Brushed Edition vrijstaande badkraan heeft een hoogte van 100,5 cm. De kraan is voorzien van één greep om de kraan mee te bedienen. Het design van deze vrijstaande badkraan is modern en chic.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in de neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler starten en energie verbruiken. Doordat het Coldstart-mechanisme ervoor zorgt dat de boiler niet meteen wordt geactiveerd, verbruik je minder energie dan met een andere kraan. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en lever je een bijdrage aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Brushed Edition badkraan is een directe blikvanger in jouw badkamer. Daarnaast is deze badkraan voorzien van een duurzame PVD-coating. Dit is een milieuvriendelijke en sterke kleurlaag die uitstekend bestendig is tegen slijtage en corrosie. De dunne laag zorgt ervoor dat zowel het materiaal als de kleur extra lang beschermd blijven.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: RVS geborsteld PVD
  • Vrijstaande kraan
  • Hoogte: 100.5 cm
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset