Brauer

Brauer Gunmetal Edition Staande Badkraan - handdouche staaf 1 stand -2 gladde knoppen - PVD - geborsteld gunmetal

Adviesprijs €1.820,00
€1.517,00 incl. BTW
Uw voordeel: €303,00
Artikelcode: 5-GM-042-1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Edition Staande Badkraan - Handdouche Staaf 1 Stand - 2 Gladde Knoppen - PVD - Geborsteld Gunmetal

Geef je badkamer een luxe uitstraling met deze moderne vrijstaande badkraan uit de Brauer Gunmetal Edition serie. De geborsteld gunmetal afwerking in combinatie met de ronde zwanenhals maakt deze badkraan een echte eyecatcher in jouw badkamer. Combineer de kraan met een vrijstaand ligbad en creëer een ruimtelijke sfeer in jouw badkamer.

Complete set

De badkraan wordt geleverd als complete set, inclusief douchegarnituur, inbouwdeel, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De Brauer Gunmetal Edition vrijstaande badkraan heeft een hoogte van 100,5 cm en is voorzien van twee gladde knoppen om de kraan mee te bedienen. Het moderne en chique design van deze vrijstaande badkraan zal zeker indruk maken.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Zelfs als je de kraan in een neutrale of licht afwijkende positie opent, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen wordt er in de neutrale positie gemengd water geleverd, wat resulteert in het onnodig opstarten en energieverbruik van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler pas geactiveerd wanneer dat echt nodig is, waardoor je energie bespaart en een bijdrage levert aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Gunmetal Edition badkraan is niet alleen een blikvanger, maar ook duurzaam en bestendig. De kraan is voorzien van een sterke PVD-coating die slijtage en corrosie tegengaat. Deze dunne laag beschermt het materiaal en de kleur van de kraan, waardoor deze langdurig mooi blijft. Bovendien zijn vingerafdrukken, kalk- en zeepresten nauwelijks zichtbaar op het gunmetal. Dankzij de unieke samenstelling van gunmetal is dit materiaal ook nog eens zeer stevig.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Gunmetal PVD geborsteld
  • Vrijstaande kraan
  • Hoogte: 100.5 cm
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset