Brauer

Brauer Black Carving Staande Badkraan - handdouche staaf 1 stand - 2 carving knoppen - PVD - mat zwart

Adviesprijs €1.593,00
€1.327,00 incl. BTW
Uw voordeel: €266,00
Artikelcode: 5-S-084-1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Carving Staande Badkraan - handdouche staaf 1 stand - 2 carving knoppen - PVD - mat zwart

Deze moderne, vrijstaande badmengkraan uit de Brauer Black Carving serie geeft een luxe uitstraling aan de badkamer. De ronde zwanenhals in combinatie met de mat zwarte kleur zorgt ervoor dat deze badmengkraan echt uitblinkt. Brauer Black Carving is een complete collectie zwarte badkamerkranen met een robuuste twist! De bedieningshendels en -knoppen van alle Black Carving kranen zijn voorzien van een reliëf patroon en geven de kranen een stoer karakter.

Complete set

De badkraan wordt compleet geleverd met douchegarnituur, inbouwdeel, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De Brauer Black Carving vrijstaande badkraan heeft een hoogte van 100,5 cm. De kraan is voorzien van één greep om de kraan mee te bedienen. Het design van deze vrijstaande badkraan is modern en chic.

Energievriendelijk

De Brauer Black Carving kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor gebruik je geen onnodig warm water. Zelfs als je de kraan opent in een neutrale of licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Standaard kranen leveren gemengd water in neutrale positie, wat resulteert in het onnodig activeren van de boiler, circulatiepomp of cv-ketel. Met de Brauer Black kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan een beter milieu.

Kwaliteit

De Brauer Black Carving producten ondergaan een elektroforeseproces, waardoor de mat zwarte kleur zeer goed hecht aan het metaal. Hierdoor is de kleurlaag gladder, vlakker en sterker dan bij gespoten of poedergelakte producten. Daarnaast zijn de Black Carving producten minder gevoelig voor beschadigingen en vlekken. Geniet van de duurzame kwaliteit van Brauer!

Onderhoud

Om de kraan zo mooi mogelijk te houden, raden we aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig het product wekelijks met zachte zeep, maar vermijd het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur: Mat Zwart
  • Vrijstaande kraan
  • Hoogte: 100.5 cm
  • Waterbesparend
  • Met staafdouche