Brauer

Brauer Black Carving Staande Badkraan - handdouche rond 3 standen - 2 carving knoppen - PVD - mat zwart

€1.327,20 incl. BTW
Artikelcode: 5-S-084-2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Carving Staande Badkraan - handdouche rond 3 standen - 2 carving knoppen - PVD - mat zwart

Upgrade je badkamer met de moderne en vrijstaande Brauer Black Carving badmengkraan. Deze luxe kraan met een ronde zwanenhals en mat zwarte kleur geeft een stijlvolle uitstraling aan je badkamer. De Black Carving serie van Brauer staat bekend om zijn robuuste twist, met reliëf patroon op de bedieningshendels en -knoppen voor een stoer karakter.

Complete set

Deze badkraan wordt geleverd als complete set, inclusief douchegarnituur, inbouwdeel, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De Brauer Black Carving staande badkraan heeft een hoogte van 100,5 cm en wordt bediend met twee carving knoppen. Het moderne en chique design van deze vrijstaande badkraan zal zeker indruk maken.

Energievriendelijk

De Brauer Black Carving kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor gebruik je geen onnodig warm water. Zelfs in neutrale of licht afwijkende positie levert de kraan koud water. Standaard kranen leveren gemengd water in neutrale positie, wat resulteert in onnodig energieverbruik van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Met de Brauer Black Carving kraan bespaar je geld en draag je bij aan het milieu.

Kwaliteit en onderhoud

De Brauer Black Carving producten worden behandeld met een elektroforese proces, waarbij de mat zwarte kleur elektrisch geladen wordt tijdens het aanbrengen. Hierdoor hecht de kleurlaag uitstekend aan het metaal en is deze gladder, vlakker en sterker dan bij gespoten of poedergelakte producten. De Black Carving producten zijn minder vatbaar voor vlekken en vingerafdrukken. Om de kraan in optimale conditie te houden, raden we aan om na gebruik af te drogen met een zachte doek en wekelijks te reinigen met zachte zeep. Gebruik geen chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Vrijstaande kraan
  • Hoogte: 100.5 cm
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar