Brauer

Brauer Brushed Carving Staande Badkraan - handdouche rond 3 standen - 2 carving knoppen - PVD - geborsteld RVS

Adviesprijs €1.862,00
€1.552,00 incl. BTW
Uw voordeel: €310,00
Artikelcode: 5-NG-084-2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Brushed Carving Staande Badkraan - handdouche rond 3 standen - 2 carving knoppen - PVD - geborsteld RVS

Deze moderne en vrijstaande badmengkraan uit de Brauer Brushed Carving serie geeft een luxe uitstraling aan elke badkamer. De combinatie van de ronde zwanenhals en de geborstelde RVS-kleur maakt deze badmengkraan echt bijzonder. Brauer Brushed Carving biedt een complete collectie badkamerkranen in RVS-kleur met een stoere twist. Alle bedieningshendels en -knoppen van de Brushed Carving kranen zijn voorzien van een reliëf patroon, waardoor ze een robuust karakter hebben.

Complete set

Deze badkraan wordt geleverd als complete set, inclusief douchegarnituur, inbouwdeel, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De Brauer Brushed Carving vrijstaande badkraan heeft een hoogte van 100,5 cm en wordt bediend met twee carving knoppen. Het design van deze vrijstaande badkraan is zowel modern als chic, waardoor hij perfect past in elke badkamer.

Energievriendelijk

De Brauer Brushed Carving kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Zelfs in neutrale of licht afwijkende positie krijg je koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, wat resulteert in onnodig energieverbruik van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Met de Brauer Brushed Carving kraan bespaar je geld en draag je bij aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Brushed Carving badkraan is niet alleen een eyecatcher in je badkamer, maar is ook voorzien van een duurzame PVD-coating. Deze coating is milieuvriendelijk, sterk en bestand tegen slijtage en corrosie. Het zorgt ervoor dat zowel het materiaal als de kleur van de kraan extra lang beschermd blijven.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: RVS geborsteld PVD
  • Vrijstaande kraan
  • Hoogte: 100.5 cm
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset