Brauer

Brauer Chrome Edition Wastafelmengkraan opbouw - Laag - Model C - Chroom

Adviesprijs €169,00
€141,00 incl. BTW
Uw voordeel: €28,00
Artikelcode: 5-CE-001-HD3
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Edition Wastafelmengkraan opbouw - laag - model C - chroom

De Brauer Chrome Edition Wastafelmengkraan opbouw is een ideale en stijlvolle toevoeging aan uw badkamer. Deze kraan, gemaakt van verchroomd messing, combineert functionaliteit met een tijdloos design. Het is perfect te combineren met een opbouw waskom en past in elke badkamerstijl.

Design en gebruiksgemak

De Brauer Chrome heeft een elegante uitloop en een aparte, enkele greep waarmee je eenvoudig de watertemperatuur en het watervolume regelt. Met één handbeweging verander je de temperatuur van koud naar warm. Door de hendel naar links, rechts, boven of beneden te bewegen, pas je de temperatuur en waterstroom aan naar jouw voorkeur.

Energievriendelijk Coldstart mechanisme

Deze wastafelkraan is voorzien van het energiebesparende 'Coldstart' mechanisme. Met Coldstart hoef je alleen warm water te activeren wanneer je het nodig hebt, wat resulteert in energiebesparing. In tegenstelling tot kranen zonder Coldstart, die je boiler zelfs in neutrale positie activeren, voorkomt deze kraan onnodig warm watergebruik. Dit leidt tot kostenbesparing en een milieuvriendelijkere keuze.

Hoe werkt Coldstart? Het ingebouwde mechanisme beschermt je tegen onnodig warm water en het activeren van je boiler. Bij het openen van de kraan in neutrale positie of een licht afwijkende positie stroomt er volledig koud water uit. Je boiler wordt niet geactiveerd. Om warm water te krijgen, stel je de bediening van de kraan eerst in op de koudste watertemperatuur.

Ruim assortiment en belangrijkste kenmerken

Brauer biedt een breed assortiment sanitairproducten met verschillende uitvoeringen en kleuren. De Brauer Chrome Edition Wastafelmengkraan opbouw kenmerkt zich door:

  • Chroom gepolijste afwerking
  • Opbouwkraan
  • Hoogte van 16.5 cm
  • ColdStart technologie
  • Waterbesparend

Brauer staat bekend om zijn prachtige designs, hoogwaardige kwaliteit en betaalbare prijzen. Met deze wastafelmengkraan haal je een duurzaam en functioneel product in huis waar je jarenlang plezier van zult hebben.