Brauer

Brauer Chrome Edition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - model a - chroom

€196,80 incl. BTW
Artikelcode: 5-CE-002

Korte beschrijving

Brauer Chrome Edition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - model a - chroom: Strak en tijdloos design in glanzend chroom. Eenvoudige installatie en duurzame materialen zorgen voor een kraan van hoge kwaliteit en een moderne uitstraling.
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Edition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - model a - chroom

Op zoek naar een stijlvolle en energiebesparende kraan? De Brauer Chrome Edition wastafelmengkraan is de perfecte keuze. Deze kraan is gemaakt van messing en voorzien van een chroomafwerking, inclusief een handgreep van messing. Ontdek hieronder meer over de energiebesparende eigenschappen van deze kraan.

Energievriendelijk met Coldstart

De Brauer Chrome Edition kraan maakt deel uit van de energievriendelijke Coldstart serie. Het Coldstart-mechanisme zorgt ervoor dat je bewust moet kiezen voor warm water, en daarmee het activeren van je boiler of warmwatertoevoer. In tegenstelling tot kranen zonder Coldstart, die je boiler zelfs in neutrale positie activeren. Door je boiler niet onnodig te activeren, bespaar je geld en verminder je je energieverbruik, wat gunstig is voor zowel je portemonnee als het milieu.

Hoe werkt Coldstart?

Coldstart is een ingebouwd mechanisme in de kraan dat je beschermt tegen onnodig gebruik van warm water en je boiler. Wanneer je de Coldstart kraan opent in neutrale positie of een licht afwijkende positie, krijg je volledig koud water. Dit betekent dat je geen gemengd water ontvangt zoals bij een normale kraan. Je boiler wordt niet geactiveerd, wat energie bespaart. Om warm water te krijgen, moet je de kraan eerst op de koudste watertemperatuur instellen.

Specificaties Brauer Chrome Edition Wastafelmengkraan:

  • Hoogte: (specificatie)
  • Model: (specificatie)
  • Materiaal: Messing
  • Kleur: Chroom

De Brauer Chrome Edition Wastafelmengkraan biedt een combinatie van stijl en energiebesparing. Met zijn chroomafwerking en hoogwaardige materialen is deze kraan een aanwinst voor elke badkamer.