Brauer

Brauer Chrome Edition Wastafelmengkraan opbouw - Hoog - draaibaar - Platte uitloop - Model B - Chroom

Adviesprijs €268,00
€224,00 incl. BTW
Uw voordeel: €44,00
Artikelcode: 5-CE-003-S2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Edition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - draaibaar - platte uitloop - model b - chroom

Op zoek naar een stijlvolle wastafelmengkraan voor jouw badkamer? De Brauer Chrome Edition Wastafelmengkraan opbouw is de perfecte keuze. Deze kraan, gemaakt van verchroomd messing, heeft een hoge en platte uitloop, waardoor je gemakkelijk je handen kunt wassen en emmers kunt vullen. Het tijdloze ontwerp van de kraan past moeiteloos in elke badkamer. Lees hieronder meer over de functionaliteiten van deze kraan.

Design en functionaliteit

De Brauer Chrome Edition Wastafelmengkraan heeft een draaibare uitloop, waardoor je de waterstraal kunt richten zoals je wilt. Met de platte uitloop heb je voldoende ruimte om je handen onder de kraan te plaatsen. De opbouw van de kraan maakt het eenvoudig om te installeren en is een mooie toevoeging aan een opbouw waskom.

Energievriendelijk Coldstart mechanisme

Deze wastafelmengkraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Met Coldstart wordt je bewust gemaakt van het gebruik van warm water en het activeren van je boiler. In tegenstelling tot kranen zonder Coldstart, die je boiler zelfs in neutrale positie activeren, bespaar je met deze kraan geld en verminder je je energieverbruik. Een win-winsituatie!

Hoe werkt Coldstart?

Coldstart is een ingebouwd mechanisme in de kraan dat je beschermt tegen onnodig gebruik van warm water en het activeren van je boiler. Wanneer je de Coldstart kraan opent in neutrale positie of een licht afwijkende positie, stroomt er volledig koud water uit de kraan. Er wordt dus geen gemengd water zoals bij een normale kraan geproduceerd en je boiler wordt niet geactiveerd. Om warm water te krijgen, moet je de bediening van de kraan eerst op de koudste watertemperatuur instellen.

Specificaties:

  • Chroom gepolijst
  • Opbouwkraan
  • Hoog model
  • Draaibare uitloop
  • Platte uitloop
  • Model b

Brauer biedt een ruim assortiment aan sanitair producten, waaronder de hoogwaardige Brauer Chrome Edition Wastafelmengkraan. Met een prachtig design, goede kwaliteit en een scherpe prijs ben je verzekerd van de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Kies voor deze chroom gepolijste opbouwkraan met draaibare en platte uitloop, voorzien van het energiebesparende Coldstart-mechanisme.