Brauer

Brauer Chrome Edition Wastafelmengkraan opbouw - Hoog - draaibaar - Ronde uitloop - Model C - Chroom

Adviesprijs €241,00
€201,00 incl. BTW
Uw voordeel: €40,00
Artikelcode: 5-CE-003-R1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Edition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - draaibaar - ronde uitloop - model C - chroom

Maak je badkamer compleet met de Brauer Chrome Edition opbouw wastafelmengkraan. Deze kraan combineert functionaliteit met een stijlvol ontwerp en is een ideale toevoeging aan elke badkamer. Vertrouw op de hoogwaardige kwaliteit van Brauer en geniet van een moderne en praktische kraan in je wastafel.

Stijlvol en praktisch

Deze opbouw wastafelmengkraan heeft een hoogte ontwerp en een draaibare ronde uitloop. Dit maakt het eenvoudig om je handen te wassen, emmers te vullen en zorgt voor een prachtige combinatie met een opbouw waskom. Het slanke en sierlijke ontwerp van de kraan is tijdloos en past perfect in elke badkamerstijl.

Energievriendelijk met Coldstart mechanisme

De Brauer Chrome Edition wastafelmengkraan is voorzien van het energiebesparende Coldstart mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je bewust moet kiezen voor warm water, waardoor je de boiler of warmwatertoevoer activeert. In tegenstelling tot kranen zonder Coldstart, die je boiler zelfs in neutrale positie activeren. Door je boiler niet onnodig te activeren, bespaar je geld en help je het milieu door minder energie te verbruiken. Een win-winsituatie!

Hoe werkt Coldstart?

Coldstart is een ingebouwd mechanisme in de kraan dat je beschermt tegen onnodig gebruik van warm water en de boiler. Wanneer je de Coldstart kraan opent in neutrale positie of een licht afwijkende positie, krijg je volledig koud water. Dus geen gemengd water zoals bij een normale kraan. Je boiler wordt niet geactiveerd. Om warm water te krijgen, moet je de bediening van de kraan eerst op de koudste watertemperatuur instellen.

Belangrijkste kenmerken

  • Chroom gepolijste afwerking voor een moderne uitstraling
  • Opbouw wastafelmengkraan voor eenvoudige installatie
  • Hoog ontwerp met draaibare ronde uitloop
  • Voorzien van energiebesparend Coldstart mechanisme
  • Waterbesparend