Brauer

Brauer Copper Carving Badkraan - douchegarnituur - handdouche rond 3 standen - carving knop - PVD - geborsteld koper

Adviesprijs €865,00
€721,00 incl. BTW
Uw voordeel: €144,00
Artikelcode: 5-GK-085-4
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Carving Badkraan - douchegarnituur - handdouche rond 3 standen - carving knop - PVD - geborsteld koper

De Brauer Copper Carving inbouw badkraan is een echte topper! Deze luxe badkraan is gemaakt van 100% massief messing met een geborsteld koperen afwerking. De Copper Carving serie van Brauer biedt een complete collectie koperkleurige badkamerkranen met een stoer reliëf patroon. Geniet van een heerlijke en comfortabele badervaring met de mogelijkheden van deze kraan.

Brauer inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badkraan van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Monteer de kraan eenvoudig in de wand voor een strakke afwerking. De set bevat ook een handdouche, slang, baduitloop en wandaansluitbocht. Met de stopkraantjes kun je de uitloop en handdouche eenvoudig openen en sluiten. De thermostaat maakt het gemakkelijk om de gewenste temperatuur in te stellen, met een temperatuurbegrenzing boven de 38 graden voor extra veiligheid.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor wordt onnodig warm watergebruik voorkomen. Zelfs in een neutrale of licht afwijkende positie krijg je alleen koud water. Bij standaard kranen wordt in de neutrale positie gemengd water geleverd, wat leidt tot onnodig energieverbruik van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Met de Brauer kranen bespaar je geld en lever je een positieve bijdrage aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Copper Carving badkraan is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige blikvanger in je badkamer. De kraan is voorzien van een duurzame PVD-coating, die zorgt voor een sterke kleurlaag die bestand is tegen slijtage en corrosie. Deze dunne laag beschermt het materiaal en de koperen kleur extra lang, waardoor de kraan er altijd als nieuw uitziet.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Koper geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset