Brauer

Brauer Gold Carving Badkraan - carving knop - PVD - geborsteld goud

Adviesprijs €661,00
€551,00 incl. BTW
Uw voordeel: €110,00
Artikelcode: 5-GG-085
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gold Carving Badkraan - carving knop - PVD - geborsteld goud

Als je op zoek bent naar een nieuwe badkraan, dan is de Gold Carving badthermostaat van het merk Brauer een uitstekende keuze. Brauer Gold Carving is een complete collectie goudkleurige badkamerkranen met een robuuste twist! De bedieningshendels en -knoppen van alle Gold Carving kranen zijn voorzien van een reliëf patroon en geven de kranen een stoer karakter.

Gemakkelijk en veilig

De thermostatische kraan is voorzien van twee knoppen waarmee je de temperatuur en het volume van de waterstraal kunt regelen. Met één knop verander je de temperatuur van koud naar warm, en met de andere bepaal je de hoeveelheid water. Ook is de thermostaatknop uitgerust met kinderbeveiliging, zodat het water niet warmer wordt dan 38°C. Veilig dus voor het hele gezin! De Brauer kraan beschikt daarnaast over een omstelinrichting, waardoor je onder de uitloop een extra aftappunt, zoals een handdouche, kunt aansluiten.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, wat resulteert in onnodig energieverbruik van je cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en draag je jouw steentje bij aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Gold Carving badkraan is een directe blikvanger in jouw badkamer. Daarnaast is deze badkraan voorzien van een duurzame en sterke PVD-coating. De PVD-afwerking is uitstekend bestand tegen slijtage en corrosie. Deze dunne laag zorgt ervoor dat het materiaal en de kleur extra lang beschermd blijven.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Goud geborsteld PVD
  • Inclusief inbouwdeel
  • Met kinderbeveiliging 38°C
  • Waterbesparend
  • Tweegreepsbediening