Brauer

Brauer Gunmetal Edition staafhanddouche Gunmetal geborsteld PVD

Adviesprijs €74,00
€62,00 incl. BTW
Uw voordeel: €12,00
Artikelcode: 5-GM-010
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Edition staafhanddouche Gunmetal geborsteld PVD

Upgrade je douche-ervaring met de Brauer Gunmetal Edition staafhanddouche. Deze staafdouche combineert functionaliteit en stijl en is een perfecte aanvulling op je badkamer. Vertrouw op de expertise van Brauer en maak je badkamer compleet met deze hoogwaardige staafhanddouche.

Stijlvolle optie

De Brauer staafhanddouche heeft een schitterende gunmetal kleur die perfect past bij een industriële badkamerstijl. Met gunmetal voorkom je vingerafdrukken en kalkaanslag, waardoor je douche er altijd stralend uitziet.

Functionaliteit ten top

Deze staafhanddouche is niet alleen mooi, maar ook zeer functioneel. Dankzij de gebruiksvriendelijke PVD-coating is de staafhanddouche beschermd tegen krassen en schadelijke schoonmaakmiddelen. De coating zorgt ook voor langdurig kleurbehoud. Bovendien is de staafhanddouche eenvoudig te combineren met een Brauer doucheslang, waardoor je een complete en harmonieuze douche-opstelling creëert.

Eenvoudig te onderhouden

Om je nieuwe Brauer staafhanddouche zo lang mogelijk mooi te houden, raden we aan om het product na gebruik droog te maken en wekelijks schoon te maken met zachte zeep. Gebruik nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol. Met eenvoudig onderhoud blijft je staafhanddouche in topconditie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: gun metal
  • Gebruiksvriendelijke PVD-coating
  • 5 jaar garantie
  • Stijlvol ontwerp

Met de Brauer Gunmetal Edition staafhanddouche geniet je van zowel stijl als functionaliteit in je badkamer. De gunmetal kleur, de duurzame PVD-coating en het stijlvolle ontwerp maken deze staafhanddouche een onmisbaar element in je dagelijkse douche-ervaring.