HotBath

HotBath Cobber X staande wastafelmengkraan geschikt voor vloermontage met draaibare uitloop CX078W Geborsteld nikkel

Adviesprijs €1.602,00
€1.335,00 incl. BTW
Uw voordeel: €267,00
Artikelcode: CX078WGN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber X staande wastafelmengkraan geschikt voor vloermontage met draaibare uitloop CX078W Geborsteld nikkel

Kwaliteitsproduct van Nederlandse fabricage

HotBath is een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair. Deze staande wastafelmengkraan, geschikt voor vloermontage, is een voorbeeld van vakmanschap waar je op kunt vertrouwen. Het merk heeft als doel om een programma van uitmuntende kwaliteit te ontwikkelen dat perfect inspeelt op de behoeften van de markt. Om dit te bereiken, produceert HotBath zijn producten in Italië, waar de beste experts op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en ontwikkeling van douchesystemen te vinden zijn.

Dankzij unieke systemen van HotBath zijn deze wastafelmengkranen duurzaam, energiebesparend en voordelig in dagelijks gebruik. Je krijgt maar liefst 5 jaar garantie op deze kraan (met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt). Vertrouw op de kwaliteit en expertise van HotBath.

De luxueuze uitstraling van geborsteld nikkel

De staande wastafelmengkraan is uitgevoerd in de prachtige kleur Geborsteld Nikkel (GN). Deze afwerking, vergelijkbaar met roestvrij staal, geeft de kraan een subtiele, warme gloed. Het geborstelde effect wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een uniek vakmanschap uitstraalt.

De geborsteld nikkel afwerking past perfect in zowel minimalistische interieurs als ruimtes met rijke details. Deze kraan biedt een veelzijdige en luxueuze uitstraling, en past zich moeiteloos aan de omgeving aan als een kameleon.

Exclusief verkrijgbaar bij sanitair speciaalzaken

Alle producten van HotBath worden uitsluitend verkocht via erkende sanitair speciaalzaken in Nederland en België. Hierdoor ben je verzekerd van deskundig advies en persoonlijke service. Ga voor de hoogste kwaliteit en laat je inspireren door de mogelijkheden van deze HotBath Cobber X staande wastafelmengkraan met draaibare uitloop in geborsteld nikkel.