HotBath

HotBath Cobber X afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 18 cm Geborsteld nikkel CX005EXT18GN

Adviesprijs €358,80
€299,00 incl. BTW
Uw voordeel: €59,80
Artikelcode: CX005EXT18GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber X afbouwdeel

Kwalitatief hoogwaardig sanitair

Het HotBath Cobber X afbouwdeel is een must-have voor jouw inbouw wastafelmengkraan met uitloop van 18 cm. HotBath is een Nederlandse producent die bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige sanitairproducten. Met de Cobber X lijn heeft HotBath een programma ontwikkeld dat voldoet aan de exacte vraag van de markt. De productie vindt plaats in Italië, waar de allerbeste specialisten te vinden zijn.

De fabrikanten binnen het HotBath netwerk zijn gerenommeerde en lang gevestigde specialisten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en de ontwikkeling van douchesystemen. Hierdoor ben je verzekerd van hoogwaardige en duurzame producten.

De Cobber X serie van HotBath heeft unieke systemen die ervoor zorgen dat hun producten energiebesparend en voordelig zijn in dagelijks gebruik. Daarnaast biedt HotBath een garantie van 5 jaar op hun producten, met uitzondering van elektronische onderdelen waarvoor een garantieperiode van 2 jaar geldt.

Je kunt de HotBath Cobber X afbouwdeel alleen verkrijgen via geselecteerde sanitair speciaalzaken in Nederland en België. Bestel dit hoogwaardige en duurzame afbouwdeel vandaag nog en geniet van kwaliteit en design in jouw badkamer.

Luxueuze uitstraling met geborsteld nikkel

Wil je jouw badkamer een luxueuze uitstraling geven? Kies dan voor het HotBath Cobber X afbouwdeel in geborsteld nikkel. Deze kleur lijkt op roestvrijstaal en heeft van nature een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een ambachtelijke uitstraling heeft.

Met geborsteld nikkel creëer je een kraan die zowel in een minimalistische omgeving als in een ruimte met rijke details perfect tot zijn recht komt. De kleur past zich als een kameleon aan zijn omgeving aan, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke badkamerstijl.

Kies voor geborsteld nikkel en laat jouw badkamer stralen met een kraan die niet alleen functioneel is, maar ook een eyecatcher vormt in jouw interieur.

Kenmerken:

  • Geschikt voor inbouw wastafelmengkranen met uitloop van 18 cm
  • Kleur: Geborsteld nikkel (GN)
  • Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid
  • Unieke systemen voor energiebesparing en gebruiksgemak
  • Garantie van 5 jaar (2 jaar op elektronische onderdelen)
  • Alleen verkrijgbaar via geselecteerde sanitair speciaalzaken in Nederland en België

Wacht niet langer en geef jouw badkamer een upgrade met het HotBath Cobber X afbouwdeel in geborsteld nikkel. Bestel nu en geniet van hoogwaardige kwaliteit en een luxueuze uitstraling!