HotBath

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 25 cm Geborsteld nikkel CW005TEXT25GN

Adviesprijs €522,00
€435,00 incl. BTW
Uw voordeel: €87,00
Artikelcode: CW005TEXT25GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 25 cm Geborsteld nikkel CW005TEXT25GN

Een praktische en stijlvolle inbouwdeel voor je wastafelmengkraan

Met het HotBath Cobber @Work afbouwdeel voor de inbouwwastafelkraan haal je een praktische en stijlvolle kraan in huis. Deze 3-gats kraan met inbouwbrug en een 25 centimeter uitloop is een ware blikvanger voor je badkamer. De robuuste grepen zorgen ervoor dat je de kraan zelfs met natte handen moeiteloos kunt bedienen. Daarnaast kun je kiezen uit vier verschillende kleurafwerkingen, waaronder het luxe geborsteld nikkel, om je badkamer geheel naar eigen wens in te richten. Let op: het bijbehorende inbouwdeel is apart verkrijgbaar.

Flühs inside voor langdurige soepele bediening

De HotBath Cobber @Work afbouwdeel maakt gebruik van het unieke 'Flühs inside' systeem, powered by Flühs. Dit systeem zorgt voor langdurig soepele bediening van de kraan. De volledig messing cartridge met keramische schijven (wit en bruin) gemaakt van aluminiumoxide zorgt voor een perfecte soepelheid bij het sluiten, regelen en omstellen van de waterstroom. Daarmee ben je verzekerd van een kraan die langdurig meegaat en altijd gemakkelijk te gebruiken is.

Industrieel en stoer design voor een unieke beleving

Met de HotBath Cobber @Work afbouwdeel haal je een kraan in huis die industrieel en stoer is. Het tandwiel als handvat zorgt voor een unieke beleving bij elke aanraking met de kraan. Het brengt water in beweging en is een krachtig icoon dat ervoor zorgt dat er gewerkt kan worden. Het draaien aan het tandwiel brengt niet alleen water in beweging, maar zorgt ook voor een prachtige uitstraling. Deze kraan komt vooral goed tot zijn recht in een industriële of minimalistische omgeving. Laat je inspireren en geef jouw badkamer een stoere uitstraling met de HotBath Cobber @Work afbouwdeel.

Over het merk HotBath: HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Het merk richt zich op het ontwikkelen van programma's die specifiek aansluiten bij de behoeften van de markt. De producten worden geproduceerd in Italië, waar de beste specialisten te vinden zijn op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen. HotBath heeft een aantal unieke systemen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in het dagelijks gebruik. Met een garantieperiode van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product.

Kleur: Geborsteld Nikkel (GN)