HotBath

HotBath Cobber X afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 25 cm Geborsteld nikkel CX005EXT25GN

Adviesprijs €299,00
€254,00 incl. BTW
Uw voordeel: €45,00
Artikelcode: CX005EXT25GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber X afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 25 cm Geborsteld nikkel CX005EXT25GN

Kwalitatief hoogwaardig sanitair voor jouw stijlvolle badkamer

HotBath, een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair, presenteert het Cobber X afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met een uitloop van 25 cm. Dit prachtige afbouwdeel is gemaakt van geborsteld nikkel, wat een subtiele en ambachtelijke uitstraling geeft aan jouw badkamer. De kraan is perfect voor zowel minimalistische als gedetailleerde ontwerpstijlen.

  • Duurzaam en energiebesparend: HotBath heeft met trots een aantal unieke systemen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat hun producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. Met het Cobber X afbouwdeel kies je dus niet alleen voor stijl, maar ook voor een milieuvriendelijkere optie.
  • Kwaliteit gegarandeerd: HotBath is toegewijd aan het leveren van hoogwaardig sanitair dat aan de eisen van de markt voldoet. Daarom vindt de productie plaats in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en meer. Je kunt vertrouwen op de vakmanschap van HotBath, dat wordt ondersteund door een garantieperiode van 5 jaar voor de producten (2 jaar voor elektronische onderdelen).
  • Exclusiviteit: HotBath-producten zijn exclusief verkrijgbaar via gerenommeerde sanitair speciaalzaken in Nederland en België. Door te kiezen voor het Cobber X afbouwdeel maak je jouw badkamer uniek en onderscheidend.

Geborsteld nikkel voor een luxueuze uitstraling

Geborsteld nikkel is de perfecte keuze als je een kraan wilt die elegantie en stijl uitstraalt. Deze afwerking lijkt op roestvrijstaal en heeft een subtiele, warme gloed. Het unieke aan geborsteld nikkel is dat het met de hand wordt aangebracht, waardoor elke kraan een ambachtelijke uitstraling heeft.

Of je nu een minimalistische badkamer of een weelderige spa-achtige omgeving hebt, geborsteld nikkel past perfect in elke setting. Het is als een kameleon die zich aanpast aan zijn omgeving en moeiteloos harmonieert met andere elementen in de ruimte.

Met het Cobber X afbouwdeel in geborsteld nikkel breng je een vleugje luxe en verfijning in jouw badkamer. Laat jouw persoonlijke stijl spreken met dit veelzijdige en prachtige afbouwdeel.