HotBath

HotBath Cobber @Work afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 18 cm Chroom CW005TEXT18CR

Adviesprijs €420,00
€350,00 incl. BTW
Uw voordeel: €70,00
Artikelcode: CW005TEXT18CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber @Work afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 18 cm Chroom CW005TEXT18CR

Praktische 3-gats kraan met inbouwbrug

Het HotBath Cobber @Work afbouwdeel voor de inbouwwastafelkraan is een praktische 3-gats kraan met inbouwbrug en een 18 centimeter uitloop. Dit afbouwdeel is ook verkrijgbaar met 25 centimeter uitloop. Het is een ware blikvanger in de badkamer en door de robuuste grepen ook met natte handen zeer eenvoudig in gebruik. Deze speciale uitvoering van Cobber is beschikbaar in vier verschillende kleurafwerkingen: Chroom, Geborsteld nikkel, Geborsteld Messing PVD en mat zwart. Zo is de badkamer naar eigen wens in te richten. Om de inbouwkraan werkend te krijgen moet het bijbehorende inbouwdeel worden ingebouwd. Deze zit niet bij dit afbouwdeel, maar is hier wel los bij te bestellen, om zo de kraan compleet te maken.

"Flühs inside" voor langdurige soepele bediening

'Flühs inside' powered by Flühs is een term in het HotBath programma die kwaliteit waarborgt en continueert. De unieke, gepatenteerde productie van Flühs binnenwerken, cartridges en omstellingen bestaan uit een volledig Messing cartridge met keramische schijven (wit en bruin) vervaardigd uit aluminiumoxide, deze combinatie zorgt voor een opvallend perfecte soepelheid voor zowel het sluiten, regelen en omstellen van de waterstroom.

Eenvoudig te plaatsen dankzij "Plumber Friendly"

De HotBath-producten zijn dankzij een unieke innovatie eenvoudig te plaatsen, waardoor dit product het predicaat Plumber Friendly krijgt! Cobber @work, Industrieel op zijn best Neem het heft in eigen hand met Cobber @work. Deze stoere blikvanger zorgt thuis voor een robuuste uitstraling. Met een tandwiel als handvat, wordt iedere aanraking met de kraan een unieke beleving. Cobber @work komt tot zijn recht in een industriële of minimalistische omgeving. Brengt water in beweging. Bij een tandwiel denken wij aan beweging, snelheid of het veranderen van richting. Het is een krachtig icoon en zorgt ervoor dat er gewerkt kan worden. Daar waar de serie Cobber @work zijn naam aan te danken heeft. Draai eenvoudig aan het tandwiel om het water in beweging te brengen. Een bijzondere beleving die nooit verveelt en er ook nog eens prachtig uitziet.

Over het merk HotBath

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. De doelstelling van HotBath is om zelf een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, specifiek toegespitst op de exacte vraag van de markt en dat extern te produceren. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van HotBath volledig in Italië plaats, simpelweg omdat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uitmaken van het HotBath-netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen. HotBath heeft een aantal unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. De producten hebben een garantietermijn van 5 jaar volgens de garantievoorwaarden van HotBath. Elektronische onderdelen zijn hierop een uitzondering, hiervoor geldt namelijk een garantietermijn van 2 jaar. Alle HotBath-producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via sanitairspeciaalzaken in Nederland en België.

Chroom (CR): Elegante en verfijnde uitstraling

Een kraan in chroom heeft een elegante en verfijnde uitstraling. De finish wordt gekenmerkt door een sublieme glans en zorgt voor een opvallend en levendig accent in de keuken, de badkamer en het toilet. Chroom laat zich goed combineren met andere materialen en zorgt voor spannende contrasten.

De kleur past door z’n tijdloze karakter in vrijwel elke interieurstijl. De finish staat bekend om z’n onverwoestbare karakter en behoudt z’n bijzondere uiterlijk ook na verloop van tijd.