HotBath

HotBath Gal Afbouwdeel - Inbouw wastafelmengkraan met 20 cm uitloop, kantelbare perlator Chroom GL005EXTCR

Adviesprijs €265,00
€225,00 incl. BTW
Uw voordeel: €40,00
Artikelcode: GL005EXTCR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Overtuigende productbeschrijving voor HotBath Gal Afbouwdeel - Inbouw wastafelmengkraan met 20 cm uitloop, kantelbare perlator Chroom GL005EXTCR

Een elegante en verfijnde uitstraling met chroom

Met de HotBath Gal Afbouwdeel - Inbouw wastafelmengkraan met 20 cm uitloop, kantelbare perlator in chroom (CR) haalt u een kraan in huis die garant staat voor een elegante en verfijnde uitstraling. De chroom afwerking geeft deze kraan een sublieme glans, waardoor hij een opvallend en levendig accent toevoegt aan uw keuken, badkamer of toilet.

Chroom is een tijdloze kleur die moeiteloos past in vrijwel elke interieurstijl. Deze kleur geeft u de vrijheid om de kraan te combineren met verschillende materialen, waardoor spannende contrasten ontstaan. Of u nu een klassieke of moderne inrichting heeft, deze kraan past er perfect bij.

Bovendien staat chroom bekend om zijn duurzaamheid. De finish is onverwoestbaar en behoudt zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na langdurig gebruik. U kunt er dus op vertrouwen dat deze kraan jarenlang een verfraaiing zal zijn voor uw badkamer.

Handige inbouw wastafelmengkraan met 20 cm uitloop

De HotBath Gal Afbouwdeel is niet zomaar een wastafelmengkraan. Dankzij het inbouwdesign wordt de kraan geïntegreerd in uw wastafel, waardoor er een strakke en moderne uitstraling ontstaat. Daarnaast heeft deze kraan een uitloop van 20 cm, waardoor het water perfect gepositioneerd wordt voor het vullen van uw wastafel.

De kantelbare perlator is een handige functie van deze kraan. Hiermee kunt u eenvoudig de waterstraal naar wens aanpassen. Of u nu een zachte, brede straal wilt voor het wassen van uw handen of een krachtige, gerichte straal voor het schoonmaken van uw wastafel, met deze kraan is het allemaal mogelijk.

Upgrade uw badkamer met HotBath Gal

Voor een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw badkamer is de HotBath Gal Afbouwdeel - Inbouw wastafelmengkraan met 20 cm uitloop, kantelbare perlator Chroom GL005EXTCR de ideale keuze. Met zijn elegante chroom afwerking en praktische kenmerken biedt deze kraan de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Upgrade uw badkamer vandaag nog met deze hoogwaardige kraan en geniet van het gemak en de luxe die hij biedt. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan uw dagelijkse routine.