HotBath

HotBath Cobber X afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 25 cm Chroom CX005EXT25CR

Adviesprijs €166,80
€139,00 incl. BTW
Uw voordeel: €27,80
Artikelcode: CX005EXT25CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Overtuigende Productbeschrijving: HotBath Cobber X afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 25 cm Chroom CX005EXT25CR

Hoogwaardig sanitair van HotBath

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. De doelstelling van HotBath is om zelf een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, specifiek toegespitst op de exacte vraag van de markt en dat extern te produceren. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van HotBath volledig in Italië plaats, simpelweg omdat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uitmaken van het HotBath-netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft een aantal unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. Met een garantietermijn van 5 jaar voor de meeste producten, en 2 jaar voor elektronische onderdelen, biedt HotBath ook nog eens gemoedsrust. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit met het Cobber X afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan van HotBath.

Elegante chroomafwerking

De kleur van dit afbouwdeel is chroom (CR). Een kraan in chroom heeft een elegante en verfijnde uitstraling. De finish wordt gekenmerkt door een sublieme glans en zorgt voor een opvallend en levendig accent in de keuken, de badkamer en het toilet. Chroom laat zich goed combineren met andere materialen en zorgt voor spannende contrasten.

Dankzij de tijdloze uitstraling past deze chroomafwerking in vrijwel elke interieurstijl. De hoogwaardige chroomfinish staat bekend om zijn onverwoestbare karakter en behoudt zijn bijzondere uiterlijk ook na verloop van tijd. Geef uw badkamer of keuken een elegante touch met het HotBath Cobber X afbouwdeel in chroom.

Kies voor kwaliteit en stijl

Met het HotBath Cobber X afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop van 25 cm in chroom (CR) kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Dit hoogwaardige product is ontworpen om aan de behoeften van de markt te voldoen en biedt de beste prestaties en betrouwbaarheid.

Alle HotBath producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via sanitair speciaalzaken in Nederland en België. Investeer in uw badkamer of keuken en maak een statement met het HotBath Cobber X afbouwdeel in chroom.