HotBath

HotBath Cobber X afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 18 cm Chroom CX005EXT18CR

Adviesprijs €139,00
€118,00 incl. BTW
Uw voordeel: €21,00
Artikelcode: CX005EXT18CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber X afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 18 cm Chroom CX005EXT18CR

Hoogwaardig sanitair van HotBath

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Het merk heeft als doel om zelf een programma te ontwikkelen dat perfect aansluit op de behoeften van de markt en dit extern te produceren. De productie vindt plaats in Italië, waar de allerbeste specialisten te vinden zijn op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld waardoor de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in het dagelijks gebruik. Daarnaast biedt HotBath een garantie van 5 jaar op al hun producten, met uitzondering van de elektronische onderdelen, waarvoor een garantie van 2 jaar geldt. Kortom, met dit afbouwdeel van HotBath ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service.

Een elegante toevoeging in jouw interieur

De HotBath Cobber X afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan heeft een prachtige chroomkleurige afwerking. Deze elegante en verfijnde uitstraling zorgt voor een opvallend en levendig accent in de keuken, de badkamer en het toilet.

Chroom is een tijdloze kleur die vrijwel in elke interieurstijl past. Het geeft niet alleen een sublieme glans, maar staat ook bekend om zijn duurzaamheid. Zelfs na verloop van tijd behoudt chroom zijn bijzondere uiterlijk. Daarnaast is chroom zeer goed te combineren met andere materialen, waardoor het voor spannende contrasten kan zorgen.

Kortom, met de chroomkleurige afwerking van dit HotBath Cobber X afbouwdeel voeg je niet alleen functionaliteit, maar ook een vleugje luxe en stijl toe aan jouw interieur.