HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.243,00
€1.057,00 incl. BTW
Uw voordeel: €186,00
Artikelcode: IBS20ACR12
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Over de Hotbath Get together Regendoucheset

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse kwaliteit

HotBath is een toonaangevende Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A haal je een product in huis dat voldoet aan de hoogste normen op het gebied van functionaliteit en design. Het doel van HotBath is om een programma te ontwikkelen dat perfect aansluit op de wensen van de markt, en dat doen ze door samen te werken met de beste specialisten in Italië.

HotBath maakt gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve systemen om ervoor te zorgen dat hun producten duurzaam, energiebesparend en gebruiksvriendelijk zijn. De Hotbath Get together Regendoucheset is daar geen uitzondering op. Met een garantieperiode van 5 jaar ben je verzekerd van een product dat lang meegaat en uitstekende prestaties levert. Let op, de elektronische onderdelen hebben een garantieperiode van 2 jaar.

De elegante uitstraling van chroom

De Hotbath Get together Regendoucheset komt in een prachtige chroom finish (CR) die zorgt voor een elegante en verfijnde uitstraling in je badkamer. Deze sublieme glans geeft een opvallend en levendig accent aan de ruimte. Chroom is tijdloos en past perfect binnen diverse interieurstijlen.

Naast de visuele aantrekkingskracht heeft chroom ook praktische voordelen. Het is een materiaal dat duurzaam is en zijn unieke uiterlijk behoudt, zelfs na verloop van tijd. Bovendien is chroom eenvoudig te combineren met andere materialen, waardoor je de Hotbath Get together Regendoucheset moeiteloos kunt integreren in je bestaande badkamerinterieur.

Complete inbouwdoucheset voor optimaal douchecomfort

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. Dit betekent dat je alles krijgt wat je nodig hebt voor een optimale douchesensatie. De set wordt geleverd met een 20 cm hoofddouche die een heerlijke regenval simuleert, en een 3 standen handdouche waarmee je zelf kunt kiezen uit verschillende straalstanden.

Daarnaast bevat de set een plafondbuis van 15 cm, zodat je de hoofddouche op de gewenste hoogte kunt monteren. Ook is er een handige wandhouder inbegrepen voor de handdouche, zodat je deze altijd binnen handbereik hebt. Met de Hotbath Get together Regendoucheset creëer je een stijlvolle en comfortabele douche-ervaring in je eigen badkamer.