HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - Chroom - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.509,00
€1.283,00 incl. BTW
Uw voordeel: €226,00
Artikelcode: IBS20CR5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 - Chroom - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Duurzaam en energiebesparend design

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 is een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem. Met oog voor detail en functionaliteit is deze doucheset ontwikkeld om aan de exacte behoeften van de markt te voldoen. De productie vindt plaats in Italië, waar 's werelds beste specialisten in fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en douchesysteemontwikkeling te vinden zijn.

Deze regendoucheset is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook duurzaam en energiebesparend. Dankzij unieke systemen van Hotbath geniet je van een doucheset die zuiniger is in dagelijks gebruik en daarmee kostenbesparend. Met een garantie van 5 jaar op de producten (2 jaar op elektronische onderdelen) ben je verzekerd van jarenlang plezier.

Een elegante toevoeging aan elk interieur

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 is uitgevoerd in de kleur chroom (CR). Deze afwerking geeft de doucheset een elegante en verfijnde uitstraling. De sublieme glans zorgt voor een opvallend accent in de badkamer, terwijl het tijdloze karakter ervoor zorgt dat het in vrijwel elke interieurstijl past.

Chroom is niet alleen mooi om te zien, maar ook duurzaam. De finish behoudt zijn bijzondere uiterlijk ook na verloop van tijd, waardoor je lang van deze doucheset kunt genieten.

Compleet inbouwsysteem voor jouw gemak

  • Staaf handdouche: De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 wordt geleverd met een handige staaf handdouche. Met deze handdouche kun je gemakkelijk de waterstraal richten en aanpassen aan jouw wensen.
  • 30cm Hoofddouche: De regendoucheset wordt geleverd met een 30cm hoofddouche. Dit zorgt voor een breed en comfortabel watergebied, waardoor je optimaal kunt genieten van een ontspannende douche-ervaring.
  • Wandarm 35cm: Om de hoofddouche op de juiste hoogte te plaatsen, wordt de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20 geleverd met een wandarm van 35cm. Hierdoor kun je de douchekop op de ideale positie installeren.
  • Handdouche met wandhouder: Het inbouwsysteem bevat ook een handige handdouche met wandhouder. Dit biedt extra flexibiliteit en gemak tijdens het douchen.