HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.473,00
€1.252,00 incl. BTW
Uw voordeel: €221,00
Artikelcode: IBS20ACR125
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Kwaliteit en duurzaamheid

HotBath is een Nederlandse producent die bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A haal je een product in huis dat is ontwikkeld volgens de exacte vraag van de markt. Deze doucheset is volledig geproduceerd in Italië, waar 's werelds beste specialisten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkeling van douchesystemen te vinden zijn.

HotBath heeft innovatieve systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat hun producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in het dagelijks gebruik. Daarom geeft HotBath een garantie van 5 jaar op zijn producten, met uitzondering van de elektronische onderdelen waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt. Je kunt er dus op vertrouwen dat deze doucheset lang meegaat.

Elegante chroomafwerking

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A is uitgevoerd in de kleur Chroom (CR). Deze elegante chroomafwerking geeft de doucheset een sublieme glans en een opvallend en levendig accent in je badkamer. Chroom is tijdloos en past in vrijwel elke interieurstijl. Bovendien behoudt chroom zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd.

Deze kleur laat zich gemakkelijk combineren met andere materialen, waardoor je spannende contrasten kunt creëren in je badkamer. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A haal je niet alleen een hoogwaardige doucheset in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je badkamerinterieur.

Inbouwdoucheset met complete installatie

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A is een inbouwdoucheset die wordt geleverd met alle benodigde onderdelen voor een complete en eenvoudige installatie. De set bevat een 30cm hoofddouche en een 3 standen handdouche, zodat je kunt genieten van een douchesysteem dat aan al je wensen voldoet. Daarnaast wordt de set geleverd met een plafondbuis van 15cm en een handdouche met wandhouder, waardoor je de doucheset naar jouw voorkeur kunt installeren.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A haal je niet alleen een stijlvolle en duurzame doucheset in huis, maar ook een compleet pakket voor een gemakkelijke en professionele installatie. Upgrade je badkamer met deze hoogwaardige regendoucheset en geniet van ultiem comfort en luxe.