HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.243,00
€1.057,00 incl. BTW
Uw voordeel: €186,00
Artikelcode: IBS20ACR2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie

HotBath is een toonaangevende Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Bij HotBath staat kwaliteit voorop, daarom wordt al hun sanitair volledig geproduceerd in Italië, waar de beste specialisten te vinden zijn. HotBath werkt samen met gerenommeerde fabrikanten die expertise hebben in fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en het ontwikkelen van douchesystemen.

Daarnaast heeft HotBath unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat hun producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in het dagelijks gebruik. Met een garantietermijn van 5 jaar (met uitzondering van elektronische onderdelen) biedt HotBath ook het vertrouwen dat hun producten lang meegaan en van uitstekende kwaliteit zijn.

Een elegante chroomafwerking voor stijl en duurzaamheid

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A heeft een prachtige chroomafwerking. Chroom staat bekend om zijn elegante en verfijnde uitstraling, met een sublieme glans die een opvallend en levendig accent toevoegt aan elke badkamer.

Deze tijdloze kleur past perfect bij vrijwel elke interieurstijl en kan goed gecombineerd worden met andere materialen, waardoor spannende contrasten ontstaan. Chroom is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Het behoudt zijn bijzondere uiterlijk zelfs na verloop van tijd, waardoor het een goede investering is.

Inclusief alle benodigde onderdelen

  • Staaf handdouche: Dankzij de staafvormige handdouche geniet je van een comfortabele douchesessie. De handdouche is eenvoudig in gebruik en biedt een gelijkmatige waterstroom voor een ontspannen ervaring.
  • 20cm Hoofddouche: Met de 20cm diameter hoofddouche ervaar je een heerlijke regendouche. De brede douchekop zorgt voor een gelijkmatige verdeling van water over je hele lichaam, waardoor je de ultieme douchebeleving krijgt.
  • Plafondbuis 15cm: De plafondbuis met een lengte van 15cm zorgt voor een stevige bevestiging van de hoofddouche aan het plafond. Hierdoor kun je de douchekop op elke gewenste hoogte installeren.
  • Handdouche met wandhouder: De handdouche wordt geleverd met een wandhouder, waardoor je deze gemakkelijk kunt bevestigen aan de wand. Hierdoor heb je altijd de handdouche binnen handbereik.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A haal je niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product in huis, maar ook een compleet douchesysteem voor een ultieme douche-ervaring. De combinatie van de staaf handdouche, 20cm hoofddouche, plafondbuis 15cm en de meegeleverde handdouche met wandhouder zorgt ervoor dat je naar wens kunt douchen met de verschillende handige opties.