HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.534,00
€1.304,00 incl. BTW
Uw voordeel: €230,00
Artikelcode: IBS20ACR1357
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse topkwaliteit

HotBath is een toonaangevende Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair. Onze missie is om een uitstekende productlijn te ontwikkelen die voldoet aan de exacte wensen van de markt. Daarom produceren we onze producten extern in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn. Ons netwerk van fabrikanten behoort tot de allerbeste en meest gerenommeerde op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie en douchesystemen. Door deze samenwerking kunnen we duurzame, energiebesparende en kostenefficiënte producten aanbieden.

De HotBath Get together Regendoucheset IBS20A is het resultaat van ons streven naar kwaliteit en innovatie. Deze regendoucheset bevat een 3 standen handdouche, een 30cm hoofddouche en een plafondbuis van 30cm. De handdouche is ook voorzien van een glijstang voor gemakkelijk gebruik. Met deze set geniet u dagelijks van een ontspannen en verfrissende douche-ervaring.

Een tijdloze toevoeging aan uw badkamerinterieur

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A is uitgevoerd in de elegante kleur chroom (CR). Chroom staat bekend om zijn sublieme glans en levendige uitstraling, waardoor het een opvallend accent toevoegt aan uw badkamer. Dankzij de tijdloze charme past chroom perfect bij vrijwel elke interieurstijl. Bovendien behoudt de chroomafwerking zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd.

Deze regendoucheset combineert chroom met hoogwaardige materialen om een langdurige en stijlvolle toevoeging aan uw badkamer te creëren. Het biedt tegelijkertijd opwindende contrasten en harmonie in uw ruimte.

Complete inbouwdoucheset voor ultiem comfort

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A is een complete inbouwdoucheset die alles biedt wat u nodig heeft voor een comfortabele en luxueuze douche-ervaring. De set bevat een 3 standen handdouche voor maximale veelzijdigheid, een 30cm hoofddouche die zorgt voor een volledige waterbedekking en een plafondbuis van 30cm voor een strakke en moderne uitstraling.

Met de handige glijstang kunt u de handdouche op de ideale hoogte aanpassen. Het geavanceerde ontwerp van deze regendoucheset zorgt ervoor dat u elke keer weer kunt genieten van een spa-waardige douche-ervaring in het comfort van uw eigen badkamer.