HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.459,00
€1.240,00 incl. BTW
Uw voordeel: €219,00
Artikelcode: IBS20ACR15
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Een kwalitatief hoogwaardig sanitair product van Hotbath

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A haal je een kwalitatief hoogwaardig sanitair product in huis. HotBath is een Nederlandse producent die zich richt op het ontwikkelen van programma's die perfect aansluiten bij de behoeften van de markt. De productie vindt plaats in Italië, waar de beste specialisten te vinden zijn op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie en het ontwikkelen van douchesystemen. Deze regendoucheset is duurzaam, energiebesparend en biedt dagelijkse voordelen. Met een garantietermijn van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) ben je verzekerd van een product dat lang meegaat. De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A is verkrijgbaar bij sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Een elegant en verfijnd design in chroom

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A heeft een elegante en verfijnde uitstraling dankzij de chroomkleurige afwerking. Chroom zorgt voor een sublieme glans en geeft een opvallend en levendig accent aan elke badkamer. Deze tijdloze kleur past perfect bij vrijwel elke interieurstijl en laat zich goed combineren met andere materialen, waardoor spannende contrasten ontstaan. Daarnaast staat de chroomfinish bekend om zijn duurzaamheid, waardoor het product er ook na verloop van tijd nog bijzonder uitziet.

Inclusief diverse onderdelen voor een complete doucheset

  • 30cm Hoofddouche: Geniet van een ontspannende regendouche met de 30cm hoofddouche van de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A. Deze grote douchekop zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het water en een comfortabele douche-ervaring.
  • Wandarm 35cm: Met de wandarm van 35cm kun je de hoofddouche eenvoudig aan de wand bevestigen. Hierdoor kun je de positie van de douche naar wens aanpassen voor optimaal comfort.
  • 3 Standen Handdouche: De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A wordt geleverd inclusief een handdouche met 3 verschillende standen. Hiermee kun je eenvoudig wisselen tussen een regendouche, een massagestraal en een normale douchestraal.
  • Handdouche met wandhouder: De handdouche is voorzien van een handige wandhouder, zodat je deze gemakkelijk kunt bevestigen aan de wand. Hierdoor heb je de handdouche altijd binnen handbereik tijdens het douchen.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A haal je een complete doucheset in huis, inclusief alle benodigde onderdelen voor een comfortabele en ontspannende douche-ervaring. Bestel nu en geniet van de kwaliteit, het design en het gebruiksgemak van deze regendoucheset!