HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.489,00
€1.266,00 incl. BTW
Uw voordeel: €223,00
Artikelcode: IBS20ACR157
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

HotBath, een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair, heeft de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A ontwikkeld. Deze regendoucheset is speciaal gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de markt. De productie vindt plaats in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn. HotBath werkt samen met gerenommeerde fabrikanten, wat resulteert in hoogwaardige producten die lang meegaan.

Met de innovatieve technologieën en systemen van HotBath is deze regendoucheset niet alleen duurzaam, maar ook energiebesparend en voordelig in het dagelijks gebruik. Bovendien biedt HotBath een garantie van 5 jaar op de regendoucheset, met uitzondering van de elektronische onderdelen, waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt. Je kunt er dus op vertrouwen dat deze regendoucheset lang meegaat en hoogwaardige prestaties levert.

Elegante chroomafwerking

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A is afgewerkt in chroom (CR). Deze kleur heeft een elegante en verfijnde uitstraling, waardoor je badkamer een opvallend en levendig accent krijgt. De sublieme glans van de chroomafwerking maakt deze regendoucheset een eyecatcher in elke interieurstijl.

Chroom is tijdloos en past perfect bij andere materialen. Het behoudt zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd. Daarnaast is chroom ook duurzaam en bestand tegen slijtage. Als je op zoek bent naar een kraan die er niet alleen mooi uitziet, maar ook lang meegaat, dan is chroom de juiste keuze.

Inbouwdoucheset met diverse onderdelen

  • De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A bevat een 30cm hoofddouche, waarmee je geniet van een heerlijke regendouche-ervaring.
  • De meegeleverde 3 standen handdouche biedt extra flexibiliteit en gebruiksgemak. Hiermee kun je kiezen uit verschillende straalstanden, zodat je altijd de perfecte douchestraal hebt.
  • Voor een comfortabele douche-ervaring is de regendoucheset voorzien van een wandarm van 35cm. Hiermee kun je de hoofddouche op de ideale hoogte plaatsen.
  • De handdouche is ook voorzien van een glijstang, zodat je de hoogte kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Hierdoor is de regendoucheset geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A krijg je een complete inbouwdoucheset met alle benodigde onderdelen voor een luxe en comfortabele douche-ervaring. Deze set is perfect voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig en stijlvol douchesysteem.