HotBath

HotBath Archie Badoverloop-vulcombinatie Geborsteld Gunmetal PVD AR133BGP

Adviesprijs €690,00
€575,00 incl. BTW
Uw voordeel: €115,00
Artikelcode: AR133BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Badoverloop-vulcombinatie Geborsteld Gunmetal PVD AR133BGP

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met kranen in geborsteld gunmetal PVD

Wil je jouw badkamer een stoere upgrade geven? Kies dan voor de HotBath Archie Badoverloop-vulcombinatie in de kleur Geborsteld Gunmetal PVD (BGP). Deze kraan is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en tijdloze uitstraling.

Deze kraan onderscheidt zich van andere finishes door zijn karakteristieke geborsteld gunmetal PVD-afwerking. De stoere en robuuste uitstraling van deze kraan zorgt ervoor dat jouw badkamer direct een upgrade krijgt. Met deze kraan haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een kraan met persoonlijkheid.

Een kraan met uitstekende krasbestendigheid en duurzaam karakter

Dankzij de hoogwaardige PVD-coating is de HotBath Archie Badoverloop-vulcombinatie bestand tegen krassen. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van een kraan die er als nieuw uitziet. Zelfs na intensief gebruik blijft de geborsteld gunmetal PVD-afwerking haar stoere uitstraling behouden.

Bovendien laat de geborstelde afwerking zien dat het hier om een echt ambachtelijk product gaat. Het vakmanschap is duidelijk zichtbaar in de kraan, waardoor je een stukje luxe en exclusiviteit toevoegt aan jouw badkamer.

  • Stoere en robuuste uitstraling
  • Krasbestendige PVD-coating
  • Tijdloze en duurzame afwerking
  • Ambachtelijk vakmanschap

Kortom, de HotBath Archie Badoverloop-vulcombinatie in Geborsteld Gunmetal PVD is de ideale keuze voor iedereen die zijn badkamer een stoer uiterlijk wil geven. Met deze kraan haal je niet alleen functionaliteit in huis, maar ook een stukje luxe en exclusiviteit. Bestel vandaag nog en geef jouw badkamer de upgrade die het verdient!