HotBath

HotBath Archie Glijstang 90 cm met wanduitlaat, doucheslang 1,5 mtr en handdouche Geborsteld Koper PVD AR317BCP

Adviesprijs €1.680,00
€1.400,00 incl. BTW
Uw voordeel: €280,00
Artikelcode: AR317BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Glijstang 90 cm - Geborsteld Koper PVD AR317BCP

Met de HotBath Archie Glijstang 90 cm met wanduitlaat, doucheslang 1,5 mtr en handdouche haalt u niet alleen functionaliteit, maar ook stijl en design in huis. Deze glijstang is uitgevoerd in een prachtige kleur, namelijk Geborsteld Koper (BCP). Laat uw badkamer stralen met deze levendige kraan met een doorleefd uiterlijk en een unieke kleurtoon.

Geniet van tijdloze schoonheid

De Geborsteld Koper PVD coating geeft deze glijstang een verouderde look die jarenlang behouden blijft. In tegenstelling tot geborsteld koper zonder PVD, verandert de kleur van deze kraan niet op natuurlijke wijze. De krachtige PVD-coating zorgt ervoor dat de finish bestand is tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Dit maakt de HotBath Archie Glijstang de perfecte keuze voor ruimtes waar sfeer, luxe en design centraal staan.

Ontdek duurzaamheid en gemak

De HotBath Archie Glijstang 90 cm is niet alleen een blikvanger in uw badkamer, maar biedt ook praktische voordelen. Met een wanduitlaat, een doucheslang van 1,5 meter en een handdouche is deze glijstang een complete set die aan al uw douchewensen voldoet. Geniet van het comfort en de kwaliteit die dit product u biedt.

  • Inclusief wanduitlaat voor eenvoudige montage aan de muur
  • Doucheslang van 1,5 meter voor optimale bewegingsvrijheid
  • Inclusief handdouche voor aangenaam en verfrissend douchen

Maak van uw dagelijkse douchebeurt een bijzonder moment met de HotBath Archie Glijstang 90 cm. Bestel nu en ervaar de tijdloze schoonheid, duurzaamheid en gebruiksgemak van deze hoogwaardige glijstang in Geborsteld Koper PVD.