HotBath

HotBath Archie Glijstang 90 cm met wanduitlaat, doucheslang 1,5 mtr en handdouche Geborsteld Gunmetal PVD AR317BGP

Adviesprijs €1.680,00
€1.400,00 incl. BTW
Uw voordeel: €280,00
Artikelcode: AR317BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Glijstang 90 cm met wanduitlaat, doucheslang 1,5 mtr en handdouche in Geborsteld Gunmetal PVD (BGP)

Upgrade je badkamer met de HotBath Archie Glijstang 90 cm met wanduitlaat, doucheslang 1,5 mtr en handdouche in de prachtige geborsteld gunmetal PVD (BGP) kleur. Deze glijstang set is niet alleen functioneel, maar voegt ook een stoer element toe aan je badkamerinterieur.

Een tijdloze en stoere uitstraling

Met de geborstelde gunmetal PVD finish geeft deze glijstang set je badkamer een unieke uitstraling. De stoere gunmetal kleur voegt een vleugje persoonlijkheid toe aan je badkamer. Deze afwerking onderscheidt zich van andere finishes door zijn tijdloze en robuuste karakter.

Dankzij de PVD-coating is deze glijstang set zeer krasbestendig en duurzaam. Zelfs na jarenlang intensief gebruik behoudt de kraan zijn stoere uitstraling. De geborstelde afwerking laat zien dat dit een ambachtelijk product is, gemaakt met oog voor detail en vakmanschap.

Een kraan met krachtige bescherming

De glijstang set is niet alleen stijlvol, maar biedt ook uitstekende bescherming tegen krassen. Dankzij de PVD-coating blijft de kraan er als nieuw uitzien, zelfs bij dagelijks gebruik. Je kunt dus jarenlang onbezorgd genieten van deze prachtige glijstang set.

De HotBath Archie Glijstang 90 cm met wanduitlaat, doucheslang 1,5 mtr en handdouche in geborsteld gunmetal PVD (BGP) geeft je badkamer een eigentijdse en trendy uitstraling. Voeg een vleugje stoerheid toe aan je dagelijkse routine met deze prachtige glijstang set.