HotBath

HotBath Archie Glijstang 90 cm met wanduitlaat, doucheslang 1,5 mtr en handdouche RVS316 AR317IX

Adviesprijs €1.092,00
€910,00 incl. BTW
Uw voordeel: €182,00
Artikelcode: AR317IX
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Glijstang 90 cm met wanduitlaat, doucheslang 1,5 mtr en handdouche RVS316 AR317IX

Robuust en duurzaam roestvrijstaal

Met de HotBath Archie Glijstang 90 cm met wanduitlaat, doucheslang 1,5 mtr en handdouche RVS316 AR317IX heb je een kraan van absolute topkwaliteit in handen. Deze kraan is vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS) van het hoogste niveau, namelijk RVS 316. Dit materiaal biedt tal van voordelen en maakt de kraan perfect bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen.

RVS 316 is een uiterst duurzame keuze, die in staat is om langdurig mee te gaan zonder aan kwaliteit in te boeten. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige kraan die bestand is tegen de tand des tijds. De geborstelde afwerking geeft de kraan een luxueuze uitstraling en zorgt ervoor dat deze kraan een echte blikvanger is in elke ruimte.

Praktisch en functioneel ontwerp

Naast de hoogwaardige materialen, biedt de HotBath Archie Glijstang 90 cm met wanduitlaat, doucheslang 1,5 mtr en handdouche RVS316 AR317IX ook een praktisch en functioneel ontwerp. De handdouche is eenvoudig te bedienen dankzij de Vinyl Touch-bedieningsknop, die dezelfde lichtschittering heeft als een grammofoonplaat.

Met een glijstang van 90 cm en een wanduitlaat is deze kraan veelzijdig in gebruik en past perfect in elke badkamer. De meegeleverde doucheslang van 1,5 mtr geeft je voldoende bewegingsvrijheid tijdens het douchen, zodat je optimaal kunt genieten van een verfrissende douche-ervaring.

Een kraan voor de lange termijn

Met de HotBath Archie Glijstang 90 cm met wanduitlaat, doucheslang 1,5 mtr en handdouche RVS316 AR317IX investeer je in een kraan die niet alleen indruk maakt op het eerste gezicht, maar ook op de lange termijn. Dankzij het gebruik van hoogwaardig roestvrijstaal en het aantrekkelijke design is deze kraan een waardevolle toevoeging aan elke badkamer.

Met zijn duurzaamheid en functionaliteit biedt deze kraan jarenlang plezier en comfort, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slijtage of beschadiging. Kies voor de HotBath Archie Glijstang 90 cm met wanduitlaat, doucheslang 1,5 mtr en handdouche RVS316 AR317IX en geniet dagelijks van de luxe en kwaliteit die je verdient.