HotBath

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Geborsteld Messing CB010CEXTBB

Adviesprijs €125,00
€106,00 incl. BTW
Uw voordeel: €19,00
Artikelcode: CB010CEXTBB
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Geborsteld Messing CB010CEXTBB

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Geborsteld Messing CB010CEXTBB

Stijlvolle afwerking in geborsteld messing

Geef je badkamer een luxe uitstraling met het HotBath Cobber Afbouwdeel in geborsteld messing. Deze prachtige kraan, ook wel bekend als brushed brass, heeft een ambachtelijke uitstraling dankzij de handmatig aangebrachte geborstelde afwerking. Het resultaat is een metaalfinish die op natuurlijke wijze van kleur verandert, waardoor het een levendig en uniek karakter heeft.

Geborsteld messing is de perfecte keuze als je een vleugje goud aan je badkamer wilt toevoegen zonder overdreven opzichtig te zijn. De rustige en elegante uitstraling van deze afwerking voegt een vleugje klasse toe aan elke ruimte. Het geeft je badkamer de perfecte finishing touch die ervoor zorgt dat het er moeiteloos stijlvol uitziet.

Om het natuurlijke patina te onderhouden en te reinigen, raden we aan om een zilver- of koperpoets te gebruiken. Hiermee houd je de geborstelde messing afwerking in optimale staat, zodat je er jarenlang van kunt genieten.

Hoogwaardige kwaliteit voor een duurzame keuze

Het HotBath Cobber Afbouwdeel staat niet alleen bekend om zijn prachtige afwerking, maar ook om de hoogwaardige kwaliteit. Dit product is gemaakt om lang mee te gaan en is een duurzame keuze voor je badkamer. Het is gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen de dagelijkse slijtage en zorgt voor langdurige functionaliteit.

Of je nu een nieuwe badkamer aan het bouwen bent of je huidige badkamer aan het renoveren bent, het HotBath Cobber Afbouwdeel is een betrouwbare keuze. Het biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een langdurige prestatie waar je op kunt vertrouwen.

Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijkheid

Het HotBath Cobber Afbouwdeel is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De inbouw stopkraan knop met C biedt een intuïtieve bediening, zodat je moeiteloos de watertoevoer kunt regelen. De knop reageert soepel en nauwkeurig, waardoor je de perfecte waterstroom en temperatuur kunt instellen.

Daarnaast is de installatie van het afbouwdeel eenvoudig dankzij het doordachte ontwerp. Met de meegeleverde instructies kun je het snel en probleemloos installeren. Zo kun je snel genieten van de functionaliteit en esthetiek van het HotBath Cobber Afbouwdeel.