HotBath

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Geborsteld Messing PVD CB010CEXTBBP

Adviesprijs €159,00
€135,00 incl. BTW
Uw voordeel: €24,00
Artikelcode: CB010CEXTBBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C - Geborsteld Messing PVD (CB010CEXTBBP)

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD.

Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben.

Een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Langdurige schoonheid met geborsteld messing PVD

De geborsteld messing PVD finish is een prachtige keuze voor wie op zoek is naar een tijdloze en duurzame uitstraling. Het matte oppervlak geeft een stijlvolle touch aan elke badkamer. Maar wat maakt deze finish nu zo bijzonder?

  • Dankzij de PVD-coating blijft de kraan er jarenlang als nieuw uitzien, zelfs bij intensief gebruik. Geen zorgen meer over een doffe uitstraling of slijtage.
  • Het geborstelde oppervlak zorgt voor een matte look die perfect past bij een moderne badkamerstijl. Het geeft een gevoel van rust en luxe.
  • Metaalcorrosie, oxidatie en krassen zijn geen partij voor geborsteld messing PVD. De kraan blijft onaangetast en behoudt zijn oorspronkelijke glans.

De perfecte combinatie van functionaliteit en stijl

Naast de prachtige geborsteld messing PVD finish biedt de HotBath Cobber Afbouwdeel stopkraan knop met C nog veel meer. Dit afbouwdeel is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, zodat je altijd kunt genieten van het beste van beide werelden.

De inbouw stopkraan knop zorgt voor een moeiteloze bediening van het water, terwijl het C-type ontwerp een eigentijdse uitstraling aan je badkamer geeft. Combineer dit met de duurzaamheid en tijdloze schoonheid van de geborsteld messing PVD finish, en je hebt een winnende combinatie.

Maak van je badkamer een stijlvolle oase met het HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C - Geborsteld Messing PVD. Kies voor de beste kwaliteit, tijdloze stijl en duurzaamheid die jarenlang meegaat.