HotBath

HotBath Cobber Uitloop 15cm Geborsteld Messing PVD CB094-15BBP

Adviesprijs €159,00
€135,00 incl. BTW
Uw voordeel: €24,00
Artikelcode: CB094-15BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Uitloop 15cm Geborsteld Messing PVD CB094-15BBP

Een tijdloze schoonheid

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Luxe met een vleugje nostalgie

Met de HotBath Cobber Uitloop 15cm Geborsteld Messing PVD CB094-15BBP creëer je zonder twijfel een luxe en klassieke uitstraling in jouw badkamer. De geborsteld messing afwerking geeft een vleugje nostalgie en verfijning aan je interieur. Het tijdloze ontwerp van de uitloop voegt een elegant accent toe aan elke wastafel. Maar naast zijn stijlvolle verschijning biedt deze uitloop ook functionaliteit en duurzaamheid waar je op kunt vertrouwen.

Perfect in elk detail

Deze HotBath Cobber Uitloop 15cm is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch in gebruik. De 15cm lengte zorgt voor een optimale reikwijdte en maakt het gemakkelijk om je handen te wassen of een emmer te vullen. Het hoogwaardige geborsteld messing PVD materiaal is bestand tegen de tand des tijds en behoudt zijn glans, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik. Met de HotBath Cobber Uitloop geniet je elke dag weer van een moeiteloze waterstroom en een prachtige toevoeging aan je badkamerinterieur.