HotBath

HotBath Cobber Uitloop 18cm Geborsteld Nikkel CB094-18GN

Adviesprijs €125,00
€106,00 incl. BTW
Uw voordeel: €19,00
Artikelcode: CB094-18GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Uitloop 18cm Geborsteld Nikkel CB094-18GN

De kleur van dit product is Geborsteld Nikkel (GN).

Geborsteld Nikkel: Een subtiele en luxueuze uitstraling

Geborsteld nikkel is een kleur die lijkt op roestvrijstaal, maar met een subtiele, warme gloed. Deze afwerking wordt met de hand aangebracht, wat de kraan een ambachtelijke uitstraling geeft. Of je nu een minimalistische omgeving hebt of een ruimte met rijke details, een kraan met een geborsteld nikkel finish komt altijd tot zijn recht.

Veelzijdigheid en luxe gecombineerd

Met een keuze voor de HotBath Cobber Uitloop met geborsteld nikkel, kies je voor een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling. Deze kraan past zich als een kameleon aan zijn omgeving aan. Of je nu een moderne, industriële badkamer hebt of een klassieke, traditionele stijl verkiest, de Cobber Uitloop voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Een ambachtelijke uitstraling

De geborstelde nikkel afwerking geeft de HotBath Cobber Uitloop een unieke, ambachtelijke uitstraling. Elk detail is met zorg aangebracht, waardoor deze kraan een waar kunstwerk is. Naast de esthetische voordelen biedt de Cobber Uitloop ook functionaliteit van topkwaliteit. Je kunt rekenen op duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat je jarenlang kunt genieten van dit prachtige stuk vakmanschap.

  • Luxueuze geborsteld nikkel afwerking
  • Veelzijdig en past in elke badkamerstijl
  • Geeft een ambachtelijke uitstraling aan je badkamer

Haal vandaag nog de HotBath Cobber Uitloop met geborsteld nikkel in huis en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!