HotBath

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met H Verouderd Messing CB010HEXTAB

Adviesprijs €125,00
€106,00 incl. BTW
Uw voordeel: €19,00
Artikelcode: CB010HEXTAB
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met H Verouderd Messing CB010HEXTAB

Een klasse apart: Verouderd Messing

Geef uw badkamer een unieke uitstraling met het HotBath Cobber Afbouwdeel in de kleur Verouderd Messing. Deze speciale finish geeft uw kraan een verbluffende look die met de tijd alleen maar mooier wordt.

Herinneringen creëren

Elke druppel water, elke aanraking, en elk verzorgingsproduct dat in contact komt met het Verouderd Messing van deze kraan, draagt bij aan de vorming van een uniek patina. Dit onomkeerbare verouderde patina geeft uw badkamer een authentieke charme en creëert herinneringen die voor altijd meegaan.

Industrieel verouderde afwerking

Het Verouderd Messing van deze kraan is niet zomaar een kleur. Het is een industrieel aangebracht en onomkeerbaar verouderd patina dat zorgt voor een unieke uitstraling. Met deze kraan gaat u voor een echte eyecatcher in uw badkamer, die uw gasten zeker zullen bewonderen.

Opgelet: Het Verouderd Messing is een klasse apart en kan niet worden weggepoetst. Het is een natuurlijke veroudering die alleen maar bijdraagt aan de allure van deze kleur. Wees er dus zeker van dat Verouderd Messing de perfecte keuze is voor uw badkamer.