HotBath

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met H Geborsteld Messing CB010HEXTBB

Adviesprijs €125,00
€106,00 incl. BTW
Uw voordeel: €19,00
Artikelcode: CB010HEXTBB
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met H Geborsteld Messing CB010HEXTBB

Een ambachtelijke uitstraling met een touch of gold

Geef je badkamer een luxe uitstraling met het HotBath Cobber Afbouwdeel in de kleur Geborsteld Messing. Deze kraan, ook wel bekend als brushed brass, heeft een prachtige geborstelde afwerking die met de hand is aangebracht. Hierdoor heeft de kraan een unieke ambachtelijke uitstraling die een vleugje goud toevoegt aan je interieur.

Een natuurlijk veranderende metaalfinish

De geborstelde messing finish van deze kraan heeft niet alleen een mooie uitstraling, maar verandert ook op natuurlijke wijze van kleur. Na verloop van tijd ontwikkelt de kraan een prachtig levendig patina, wat zorgt voor een authentieke en karaktervolle uitstraling. Deze natuurlijke verandering maakt elke kraan uniek en geeft je badkamer een persoonlijke touch.

Een luxe uitstraling zonder schreeuwerigheid

Geborsteld messing is dé keuze als je op zoek bent naar een kraan met een luxe uitstraling, zonder dat het schreeuwerig overkomt. De subtiele gouden tint voegt een vleugje elegantie toe aan je badkamer, terwijl het rust en harmonie creëert. Het geborstelde oppervlak zorgt voor een zijdezachte textuur en geeft de kraan een verfijnde uitstraling.

Onderhoud en poetsen

Om het natuurlijke patina van de geborstelde messing kraan te behouden, raden we aan om gebruik te maken van een zilver- of koperpoets. Hiermee kun je eenvoudig het oppervlak schoonmaken en het natuurlijke levendige effect behouden. Met regelmatig onderhoud zorg je ervoor dat de kraan er altijd stralend uitziet en zijn luxe uitstraling behoudt.