HotBath

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met H Chroom CB010HEXTCR

Adviesprijs €85,00
€72,00 incl. BTW
Uw voordeel: €13,00
Artikelcode: CB010HEXTCR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met H Chroom CB010HEXTCR

Een elegante en verfijnde uitstraling met Chroom finish

Het HotBath Cobber Afbouwdeel met Inbouw stopkraan knop in Chroom (CR) heeft een elegante en verfijnde uitstraling. De sublieme glans van de Chroom finish geeft een opvallend en levendig accent aan je keuken, badkamer en toilet. Of je nu een moderne, klassieke of eigentijdse stijl hebt, deze kraan past perfect bij elk interieur.

Een tijdloos karakter dat lang meegaat

De Chroom kleur van dit afbouwdeel heeft een tijdloos karakter, waardoor het naadloos in vrijwel elke interieurstijl past. De onverwoestbare eigenschappen van de Chroom finish zorgen ervoor dat je jarenlang kunt genieten van de bijzondere uitstraling. Zelfs na verloop van tijd blijft dit afbouwdeel er net zo schitterend uitzien als op de dag dat je het hebt geïnstalleerd.

Kombineer en creëer spannende contrasten

De Chroom finish van het HotBath Cobber Afbouwdeel biedt eindeloze mogelijkheden om te combineren. Of je nu kiest voor een moderne stijl met strakke lijnen en minimalistisch design, of juist voor een meer klassieke of rustieke look met warmere tinten, de Chroom kleur zorgt altijd voor spannende contrasten. Laat je creativiteit de vrije loop en geef je interieur een unieke en stijlvolle touch met dit elegante afbouwdeel.